The Socialite Family Book: Lifestyles of the Young and Chic, Γαλλική Έκδοση

3
The Socialite Family Book: Lifestyles of the Young and Chic, Γαλλική Έκδοση

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, με έμπνευση και με διαρκή περιέργεια για τις σύγχρονες οικογένειες», λέει η Constance Gennari. Η πρώην ρεπόρτερ παιδικής μόδας με έδρα το Παρίσι και μητέρα δύο παιδιών τυχαίνει επίσης να είναι εμμονική με το σχεδιασμό και για όσους από εμάς μοιραζόμαστε τις προσηλώσεις της, Η Κοινωνική Οικογένεια, ο τετράχρονος ιστότοπος του Γεννάρη, έχει γίνει υποχρεωτική εβδομαδιαία περιήγηση.

Αντί για γραμμές αίματος και τραπεζικούς λογαριασμούς, το προσωπικό στυλ και η αληθινή ψυχραιμία είναι τα κριτήρια του Γεννάρη. Φυσικά, το prime real estate μπαίνει στο παιχνίδι. Όπως και η ζωή των ταχυδακτυλουργών: ο Gennari ορίζει το «socialite» ως «άτομα που μοιράζουν με επιτυχία τον χρόνο τους μεταξύ της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, των προγραμμάτων ταξιδιών και των οικογενειών τους». Μέχρι σήμερα, τόσες πολλές φυλές έχουν εκπληρώσει τα κριτήριά της που οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ιστότοπου έχουν συγκεντρωθεί σε Η Κοινωνική Οικογένεια βιβλίο, ένας εμπνευσμένος „οδηγός ντεκό“ δωμάτιο προς δωμάτιο που προορίζεται να βοηθήσει τους άλλους να ζουν με μεράκι. Εδώ είναι ένα επίκεντρο σε μια από τις οικογένειες, καθώς και μια ματιά στο βιβλίο.

Φωτογραφία από Κωνσταντία Γεννάρη—Εκτός από τον ιδρυτή της TSF, η Gennari βγάζει τις περισσότερες φωτογραφίες της.

clarisse συνετή και οικογένεια στο σπίτι σε μπορντό μέσω της σοσιαλιστικής οικογένειας.  205 Επάνω: Διακοσμητής εσωτερικών χώρων Clarisse Prudent, ο σύζυγός της, ο Αντουάν, και τα τρία τους παιδιά ζουν σε έναν στάβλο στη Ντιζόν της Βουργουνδίας. Σημειώστε τον αρχικό πέτρινο τοίχο στο βάθος.

Η οικογένεια μετακόμισε από τη Γενεύη (όπου εργάζεται ο Antoine) στην πατρίδα του Prudent, τη Βουργουνδία, όταν περίμενε το τρίτο της παιδί να «αλλάξει τον τρόπο ζωής μου σε μια πιο απλή μορφή», είπε στην Socialite Family, «να δημιουργήσω μια φωλιά για τα παιδιά μου και ένα καταφύγιο. για τον Αντουάν όταν επιστρέψει σπίτι για το Σαββατοκύριακο». Η εταιρεία του Prudent ονομάζεται Φίνκα. Θαυμάζετε τα υφαντά κρεμαστά φωτιστικά; Βρείτε παρόμοιες επιλογές στο Design Sleuth: 6 Summery Natural Fiber Pendant Lights.

clarisse συνετό σαλόνι με υφαντό μπαμπού ταπετσαρία συνονθύλευμα, burg 206 Πάνω: Το ισόγειο είναι μια σειρά από σαλόνια και τραπεζαρίες ανοιχτής ροής, χωρίς πόρτα. Η Prudent δημιούργησε μια εστία συνονθύλευμα χρησιμοποιώντας υφαντές ταπετσαρίες από μπαμπού, μια κομψή αναφορά στην προέλευση του σπιτιού ως αχυρώνα.

Ερωτηθείσα από την TSF για το «όχι-όχι όσον αφορά τη γεύση», η Prudent απάντησε: «Έλλειψη προσωπικότητας. όταν το σαλόνι σου μοιάζει με αίθουσα αναμονής». Το κρεμαστό φως της είναι το κρεμαστό φωτιστικό Vertigo της Constance Guisset. Πηγαίνετε στο Object Lessons: The Butterfly Chair για να διαβάσετε το κλασικό και να βρείτε πηγές.

clarisse συνετό οικογενειακό τραπέζι σε ανακαινισμένο αχυρώνα σε μπορντό.  φωτογραφία μέσω t 207 Επάνω: Το τραπέζι της κουζίνας έχει θέα στο αντίστοιχο του υπαίθριου χώρου.

Το Prudent είναι μια κανονική υπαίθρια αγορά με αγάπη για την ανάμειξη στυλ και την τοποθέτηση αντικειμένων σε απροσδόκητες χρήσεις. Εδώ, δημιούργησε ράφια βιτρίνας από στοιβαγμένα κιβώτια λαχανικών.

ένα βιομηχανικό καροτσάκι που χρησιμοποιείται ως βοηθητικό τραπέζι στο εσωτερικό σχεδιαστή clarisse prudent's 208 Επάνω: Το στιβαρό αναμειγνύεται καλά με το εκλεπτυσμένο: Στην τραπεζαρία, η Prudent έβαλε ένα μεταλλικό καροτσάκι εργοστασίου για να το χρησιμοποιήσετε ως τραπέζι σερβίτσιο τσαγιού.

Αγαπημένο στέκι για ψώνια που μοιράστηκε με την TSF; «Τις σπάνιες Κυριακές στη συνοικία των αρχαιοτήτων της Ντιζόν, η Brigitte Durieux πουλά τους vintage θησαυρούς των παιδιών της, ένα πλήθος αντικειμένων που δύσκολα θα βρεις πουθενά αλλού», λέει. «Μου αρέσει επίσης να πηγαίνω σε ανταλλαγές και πωλήσεις γκαράζ γειτονιάς στη Ντιζόν και αλλού».

σαλόνι και τραπεζαρία με παιδικό μπλουζάκι μέσω της socialite οικογένειας 209 Πάνω: Τα παιδικά αθύρματα επιτρέπεται να βγαίνουν στο ύπαιθρο — αρκεί να είναι όμορφα.

Το βαμβακερό White Teepee είναι του Georges και προέρχεται από τη Little Michèle & Noëlle.

παιδικό δωμάτιο με ταπετσαρία κολιμπρί σχεδιασμένο από την clarisse prudent.  φωτογραφία μέσω 210 Επάνω: Τα υπνοδωμάτια στο σπίτι είναι άνετα κρυμμένα κάτω από τα δοκάρια σε αυτό που ήταν το άχυρο.

Το δωμάτιο της μεγαλύτερης κόρης του Prudent έχει ταπετσαρία Cole & Son Hummingbirds, διαθέσιμη για 132,30 $ ανά διπλό ρολό από το Wallpaper Direct.

παιδικό κρεμαστό κρεβάτι κάτω από τις μαρκίζες σε δωμάτιο σχεδιασμένο από την clarisse prude 211 Επάνω: Ένα κρεμαστό βαμβάκι [product id=“956745″]Κουβούκλιο κρεβατιού[/product] συνδυάζεται με [product id=“956747″]κλινοσκεπάσματα σεντόνια[/product], όλα από το Numéro 74 και διαθέσιμα από το Smallable (βλ. The Smallable Apartment στο Παρίσι για περισσότερα). Οι ατσάλινοι κορμοί είναι κινέζικοι.
κύρια κρεβατοκάμαρα με πλωτό σκελετό κρεβατιού σχεδιασμένο από την clarisse prudent.  φωτογραφία 212 Επάνω: Ένα πλωτό πλαίσιο κρεβατιού κάτω από τις μαρκίζες που χωρίζονται από τα τμήματα καθιστικού και ύπνου της κύριας κρεβατοκάμαρας.
μπάνιο με μαύρη μπανιέρα σχεδιασμένο από την clarisse prudent.  φωτογραφία μέσω του so 213 Επάνω: Η οικογενειακή μπανιέρα βρίσκεται δίπλα σε ένα γραφείο αντίκες εφοδιασμένο με πετσέτες και προμήθειες.
clarisse συνετή πισίνα σε μπορντό.  φωτογραφία μέσω της κοινωνικής οικογένειας.  214 Πάνω: Υπάρχει επίσης μια πισίνα με ξύλινη διακόσμηση.
the socialite family, ένα συνοδευτικό βιβλίο στον ομώνυμο ιστότοπο, από τα μειονεκτήματα 215 Πάνω από: Η Κοινωνική Οικογένεια εκδίδεται από την Marabout Edition, τμήμα της Hachette Livre. Είναι γραμμένο στα γαλλικά (με 256 σελίδες φωτογραφιών) και μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω [product id=“956749″]Η Κοινωνική Οικογένεια[/product] για 25 € (28,51 $). Μείνετε ενημερωμένοι με το TSF στο Instagram @thesocialitefamily.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar