Kitchen of the Week: A Historic Kitchen in Shropshire, Recast σε Monochrome Green

3
Kitchen of the Week: A Historic Kitchen in Shropshire, Recast σε Monochrome Green

Πρόσφατα, η Margot ανακάλυψε μια κουζίνα που είναι μια τέλεια καταιγίδα με μερικά από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά σχεδιασμού όλων των εποχών (απλότητα σαν Shaker, πρωτότυπες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες) και την εμμονή μας στη στιγμή: βαθύ, κυκλοθυμικό πράσινο. Όταν οι τότε ιδιοκτήτες σπιτιού με έδρα το Λονδίνο (που μας ζήτησαν να μην αποκαλύψουμε τα ονόματά τους) ανακάλυψαν την αγροικία γύρω στο 1890 – που ονομαζόταν γοητευτικά Ferney Home Farm – στην αγγλική κομητεία Shropshire πριν από λίγα χρόνια, δεν είχε τρεχούμενο νερό και είχε εγκαταλειμμένο για 10 χρόνια. Αλλά ξεκίνησαν την αναδιαμόρφωση του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, δουλεύοντας προσεκτικά εντός των ορίων του ιστορικού χαρακτηρισμού του ως ιδιοκτησίας Βαθμού ΙΙ (για «ιδιαίτερα σημαντικά κτίρια με κάτι περισσότερο από ιδιαίτερο ενδιαφέρον»). (Το σπίτι, ο οπωρώνας και τα βοηθητικά του κτίρια, είναι επίσης προσβάσιμα μόνο μέσω πάρκου Βαθμού ΙΙ — άφθονο χώρο για τα τρία σκυλιά και τα δύο γουρούνια της οικογένειας.)

Για την εν λόγω κουζίνα, οι ιδιοκτήτες αναζήτησαν σχεδιαστές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο Απλά αγγλικά. Η ερώτηση; Ένας χώρος που θα ήταν φιλικός προς την οικογένεια, αλλά θα συνδυάζεται άψογα με τους ιστορικούς εσωτερικούς χώρους, ενώ θα ενσωματώνει μια ποικιλία από υφές και υλικά. Αλλά το εντυπωσιακό χρώμα ήταν μια παρόρμηση της τελευταίας στιγμής. Ο ιδιοκτήτης λέει: «Πήγαμε στο Λονδίνο για να ελέγξουμε τις τελικές λεπτομέρειες, καθώς προοριζόταν να βαφτεί μπλε-γκρι με γκρι πέτρινο πάγκο, αλλά πήρα μια διχαστική απόφαση να το βάψω στο πολύ σκοτεινό Army Camp Green, με ένας εκπληκτικός μαρμάρινος πάγκος με πράσινες ραβδώσεις.“ Το αποτέλεσμα είναι ένας χώρος με πλούσια χρώματα που αισθάνεται τόσο της στιγμής όσο και διαχρονικός. Ρίξε μια ματιά.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Απλά αγγλικά.

η ομάδα διατήρησε τα αρχικά οστά του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου του μολύβδινου windo 9
Πάνω: Η ομάδα διατήρησε τα αρχικά οστά του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων με μόλυβδο, των δαπέδων από πλάκες, των τοίχων με επένδυση από βελανιδιές και των τζακιών. Στη συνέχεια, η Plain English ξεκίνησε να χτίζει μια κουζίνα που να μοιάζει σαν να ήταν εκεί για πάντα: ντουλάπια από την εταιρεία Spitalfields γραμμή, με πρόσθετη λεπτομέρεια με χάντρες. Ένα μικρό παγκάκι δίπλα στην πόρτα για να τοποθετήσετε τις τσάντες με τα παντοπωλεία. και ένα τεράστιο τραπέζι εργασίας στο κέντρο του δωματίου, το οποίο προσθέτει χώρο προετοιμασίας διατηρώντας παράλληλα το άνοιγμα και τη θέα στο αρχικό δάπεδο.

Το πιο σημαντικό για να κάνει ο χώρος να νιώθει ιστορικός: η μονόχρωμη χρωματική παλέτα. Το βάψιμο των πάντων, από το ντουλάπι μέχρι τους τοίχους μέχρι τις πόρτες, στο ίδιο χρώμα (σε αυτήν την περίπτωση, το Plain English’s Army Camp Green) δημιουργεί μια vintage αίσθηση, βοηθά την κουζίνα να ενσωματωθεί στο χώρο, εφιστώντας την προσοχή στις αυθεντικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και προσθέτει μια αίσθηση του δράματος. Το τραπέζι εργασίας είναι βαμμένο Drab SC231 από την Paper & Paints με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, για λεπτή αντίθεση.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar