Jewel Tones σε μια ανακαίνιση μεσογειακών σπιτιών της δεκαετίας του 1920

4
Jewel Tones σε μια ανακαίνιση μεσογειακών σπιτιών της δεκαετίας του 1920

Το φλοράλ βελούδο δεν έχει περάσει ποτέ το κατώφλι κανενός αρχιτέκτονα που γνωρίζω. Το ίδιο φυλλώδης βικτοριανή ταπετσαρία. Έχω επισκεφτεί πολλούς αρχιτέκτονες στο σπίτι και οι περισσότεροι είναι πολύ αλλεργικοί στο χρώμα και το σχέδιο. Η Sherry McKuin λέει ότι η ίδια ήταν αφοσιωμένο μέλος αυτής της κοόρτης. Αυτό συνέβη έως ότου η οικογένειά της μετακόμισε από ένα σπίτι των μέσων του αιώνα στους λόφους του Χόλιγουντ σε ένα αρχοντικό μεσογειακού στιλ του 1926 στο δεντρόφυτο Little Holmby δίπλα στο Holmby Hills και το Bel Air.

Είχαν μόνο μια εβδομάδα μεταξύ των κατοικιών και ο McKuin άδραξε στρατηγικά την ευκαιρία για να αφαιρέσει τον λεκέ από την καρυδιά από τα δρύινα πατώματα, να ασπρίσει όλους τους τοίχους και να αφαιρέσει τα τοιχώματα των παραθύρων. Ήθελε να κάνει πολλά περισσότερα – συμπεριλαμβανομένου του να ξεκινήσει από το μηδέν στην κουζίνα – αλλά πρώτα αυτή και ο σύζυγός της, δικηγόρος ψυχαγωγίας, και τα δύο μικρά παιδιά τους έζησαν στο ευγενικό τους διαμέρισμα για τρία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η McKuin λέει ότι συνειδητοποίησε ότι αν ενορχηστρώνει την ανακαίνιση η ίδια, τα παιδιά και οι πελάτες της—διαχειρίζεται τη δική της αρχιτεκτονική εταιρεία, McKuin Design—θα είχε το προβάδισμα και «το έργο μας θα συνεχίσει να πέφτει στο πίσω μέρος». Επίσης, ως μακροχρόνια μοντερνίστρια, «δεν ένιωθε εντελώς άνετα όταν περιγράφει τις λεπτομέρειες ενός παραδοσιακού σπιτιού». Και έτσι ο McKuin προσέλαβε τη σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Frances Merrill of Reath Design, το έργο του οποίου είχε θαυμάσει για τη χροιά και την ομορφιά του: «Η Φράνις κρατά τα πράγματα απρόβλεπτα —με την καλή έννοια. Τα δωμάτιά της είναι τόσο συγκροτημένα και χαλαρά, και είναι μια ιδιοφυΐα με χρώματα και υφάσματα».

«Στόχος μας ήταν να τιμήσουμε την απλότητα που είχε συνηθίσει η οικογένεια, ενώ γιόρταζε αυτό το κομψό, ζεστό σπίτι», λέει η Merrill, η οποία ολοκλήρωσε τη δουλειά σε εννέα μήνες – και στην πορεία οδήγησε τον McKuin σε ένα νέο βασίλειο με πτυχωτές κουρτίνες και κόσμημα. τόνους. Ελάτε μαζί μας για μια περιήγηση στα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Φωτογραφία από Laure Joliet, παραχώρηση του Reath Design.

το σπίτι βρίσκεται σε ένα γωνιακό οικόπεδο και έχει την αρχική του πόρτα με επένδυση και την πλευρά 9
Επάνω: Το σπίτι βρίσκεται σε ένα γωνιακό οικόπεδο και έχει την αρχική του μπροστινή πόρτα με επένδυση και το πλευρικό παράθυρο με τρύπα. Χτίστηκε για τον ιδρυτή της αλυσίδας παντοπωλείων Ralph’s – το πρώτο εξακολουθεί να λειτουργεί λίγα τετράγωνα μακριά. Ο McKuin περιγράφει το σχέδιο ως «Ιταλικό Μεσογειακό, μια πιο καθαρή εκδοχή του ισπανικού μεσογειακού στυλ».
ένα τραπέζι βιβλιοθήκης martin & brocket στέκεται στην είσοδο κάτω από μια κυρτή σκάλα.  10
Πάνω: A Martin & Brocket Πίνακας Βιβλιοθήκης στέκεται στην είσοδο κάτω από μια κυρτή σκάλα. «Μας άρεσαν οι λεπτομέρειες στο αρχικό κιγκλίδωμα από σφυρήλατο σίδερο, αλλά όχι το ισπανικό πλακάκι σκάλας και τα καλούπια που είχαν προστεθεί όλα αυτά τα χρόνια», λέει ο Merrill. «Τα απογυμνώσαμε όλα πίσω στην αρχική βελανιδιά».
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar