9 βασικά λάθη αναδιαμόρφωσης που πρέπει να αποφύγετε από τα βατραχοπέδιλα του σπιτιού Matriarchy Build

4
9 βασικά λάθη αναδιαμόρφωσης που πρέπει να αποφύγετε από τα βατραχοπέδιλα του σπιτιού Matriarchy Build

Το σκούρο ενέματα κρύβει βρωμιά, αλλά τονίζει επίσης κακώς ευθυγραμμισμένα πλακάκια. Και επειδή δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές μετά την εφαρμογή του ενέματος, αξίζει να είστε αετός σε κάθε βήμα.

κουζίνα μητριαρχικής κατασκευής με αρκτικό λευκό μοντέρνες διαστάσεις πλακάκι μετρό από 14
Πάνω: Μια Μητριαρχία Κατασκευή κουζίνας με Πλακίδιο μετρό Arctic White Modern Dimensions από την Daltile & Tec’s Ενέματα κορακιών, αγοράστηκε μέσω Amazon. Τα ανοιχτά ράφια είναι το σχέδιο Ekby Mossby της Ikea που έκτοτε καταργήθηκε με μεταλλικά στηρίγματα Ekby Bjärnum.

Μας συνέβη αυτό: Το ελληνικό κλειδί δεν είναι το μόνο πλακάκι που χρειάστηκε να σκίσουμε. Πριν από λίγο, παρατηρήσαμε ότι ένας μισός τοίχος από πλακάκια κουζίνας είχε γωνιακές άκρες που δεν συναντούσαν. Για να το διορθώσετε αυτό απαιτούσε να τραβήξετε προς τα έξω την εργασία κομμάτι-κομμάτι. Η Lacey έχει από τότε παρακολουθήσει ένα μάθημα αποκλειστικά για γυναίκες που της έμαθε να χειρίζεται ένα πριόνι πλακιδίων και να στρώνει η ίδια πλακάκια του μετρό.

Συμπέρασμα: Εάν θέλετε να κάνετε μια εμφάνιση με αντίθεση, χρειάζεστε στιβαρή επένδυση με πλακάκια.

7. Προσθέστε ροοστάτες σε όλα τα φώτα.

Είναι πολύ πιο οικονομικό να εγκαταστήσετε την ηλεκτρική καλωδίωση κατά τη φάση της κατασκευής παρά μετά το κλείσιμο των τοίχων σας.

Μας συνέβη αυτό: Λυπούμαστε για ένα από τα πρώτα μας έργα για το σπίτι είναι ότι χρησιμοποιούσαμε μόνο παλιομοδίτικούς διακόπτες.

Συμπέρασμα: Ο ελεγχόμενος φωτισμός είναι μια αξιόλογη αναβάθμιση σε κάθε ανακαίνιση: pony up για ροοστάτες.

8. Ελατήριο για ποιοτικό θερμοστάτη, ανιχνευτή πυρκαγιάς και συναγερμό μονοξειδίου του άνθρακα.

Όταν ξοδεύετε πολύ χρόνο στην ανακαίνιση, μπείτε και εκσυγχρονίστε τα κρίσιμα στοιχεία παρακολούθησης και ασφάλειας. Και κάντε το από νωρίς.

Μας συνέβη αυτό: Ο θερμοστάτης σε ένα έργο ήταν στο 68—αλλά αποδείχθηκε ότι δυσλειτουργούσε και φυσούσε μια τρελή ποσότητα θερμότητας στο σπίτι: Ο πρώτος μας λογαριασμός ήταν 1.000 $. Τώρα σχεδιάζουμε να εγκαταστήσουμε ένα Nest στην αρχή κάθε αναδιαμόρφωσης.

Συμπέρασμα: Η ασφάλεια και η ακρίβεια προηγούνται.

9. Δημιουργήστε μπόνους για την έγκαιρη ολοκλήρωση της εργασίας.

Εάν εργάζεστε σε ένα ολόκληρο σπίτι, το πιθανότερο είναι ότι το χρονοδιάγραμμά σας θα εξελιχθεί, όπως πολλά. Το εύρος της εργασίας και οι προθεσμίες πρέπει να είναι όλα γραπτά. Τελικά, όμως, το χρονοδιάγραμμά σας θα γλιστρήσει. αυτό είναι απλώς ρεαλιστικό. Μια συμβουλή που μπορεί να κρατήσει όλους ενθουσιασμένους είναι τα μπόνους για έγκαιρη ή πρόωρη ολοκλήρωση. Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από τη συνεργασία με έναν GC που εμπιστεύεστε να κάνει τη δουλειά σωστά.

Η Lacey και η Audrey συνδύασαν έναν νεροχύτη αγροικίας από πηλό, $499, και σουτιέν αντίκες 15
Πάνω: Η Lacey και η Audrey ζευγάρωσαν α Νεροχύτης Fireclay Farmhouse, 499 $ και Stev Antique Brass Baucet, 118,99 $, με μπλε ντουλάπια από το BJ Kitchen Floor στη Φιλαδέλφεια και Amerock Bar Pulls. Φωτογραφία: Isa Salazar.

Μας συνέβη αυτό: Ένα πρόσφατο έργο χρειάστηκε ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί. Το προηγούμενο έγινε σε τρεις μήνες. Είναι αλήθεια ότι τα πεδία διέφεραν, αλλά όχι αρκετά για να εξηγήσουν ένα τόσο ευρύ φάσμα.

Συμπέρασμα: Τα συνεργεία ανταποκρίνονται καλά στα κίνητρα. Πρέπει επίσης να είναι ευχαριστημένοι: η στάση με σάντουιτς, σνακ και ποτά είναι ένας εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε το έργο θετικό και τρελό.

Η Lacey και η Audrey καταγράφουν τα έργα τους στο Instagram @matriarchybuild.com και είστε έτοιμοι να συνδέσετε τους ανακαινιστές της Φιλαδέλφειας και της γύρω περιοχής με γυναικεία πληρώματα Κτίριο Μητριαρχίας.

Έχουμε πολύ περισσότερες συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με την ανακαίνιση, όπως:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar