10 Αγαπημένα: The Modern Kitchen Booth

4
10 Αγαπημένα: The Modern Kitchen Booth

Πρόσφατα, αναγνωρίσαμε το περίπτερο της κουζίνας ως τάση για παρακολούθηση. Ορισμένος ως ένα συμπόσιο σε σχήμα L ή U ή δύο πάγκοι με θέα (σκεφτείτε το εστιατόριο της δεκαετίας του 1950), ο νέος θάλαμος κουζίνας βρίσκεται σε άνοδο. Εδώ είναι τα τρέχοντα αγαπημένα μας.

ένα περίπτερο σε σχήμα l σε λευκή βελανιδιά με φινίρισμα λαδιού από σχεδιαστές εξερεύνησης του διαστήματος από το 9
Επάνω: Περίπτερο σε σχήμα L από λευκή βελανιδιά με φινίρισμα λαδιού από σχεδιαστές Εξερεύνηση του Διαστήματος από την Κουζίνα της Εβδομάδας: Μια Κουζίνα Ikea με μια Κομψή λύση στο επάνω ντουλάπι.
δημιουργείται γωνιακός θάλαμος από εντοιχισμένο πάγκο και μερικό γυάλινο τοίχο από το archi 10
Επάνω: Ένα γωνιακό περίπτερο δημιουργείται από έναν ενσωματωμένο πάγκο και μερικό γυάλινο τοίχο από τους αρχιτέκτονες σχεδιαστές Studio Oink σε μια ανακατασκευή στην Ουάσιγκτον, DC. Φωτογραφία του Matthew Williams για το Remodelista. styling από Alexa Hotz από το A Luminous, Euro-Style Row House στην Ουάσιγκτον, DC, ευγενική προσφορά του Studio Oink.
ένα περίπτερο που δημιουργήθηκε σε μια γωνιά τραπεζαρίας κουζίνας από τον tamar barnoon.  φωτογραφία laure 11
Πάνω: Ένα περίπτερο που δημιουργήθηκε σε μια γωνιά τραπεζαρίας κουζίνας από την Tamar Barnoon. Φωτογραφία της Laure Joliet από το Kitchen of the Week: In Los Feliz, A Moody, Romantic Spanish Modern Update.
μια κουζίνα της Κοπεγχάγης διαθέτει έπιπλα από ξύλο βελανιδιάς καρδιάς (και δάπεδα) για ένα bu 12
Πάνω: Διαθέτει κουζίνα της Κοπεγχάγης Dinesen Heart Oak έπιπλα (και δάπεδα) για εντοιχισμένο θάλαμο. Δείτε περισσότερα για την κουζίνα στο Remodeling 101: The L-Shaped Kitchen.
σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα thomas kroeger of tka, την κουζίνα hofhaus στο Ντίσελντορφ 13
Πάνω: Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Thomas Kroeger του TKA, το Κουζίνα Hofhaus στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, διαθέτει ενσωματωμένο περίπτερο σε κίτρινο μουσταρδί.
σχεδιασμένο μετά από τα ξύλινα περίπτερα στο εστιατόριο chez panisse, jim Rosenfield creat 14
Επάνω: Σχεδιασμένος με βάση τους ξύλινους θαλάμους στο εστιατόριο Chez Panisse, ο Jim Rosenfield δημιούργησε ένα περίπτερο από μη επεξεργασμένες λωρίδες έλατου στο Marin Country Mart Office. Φωτογραφία της Mimi Giboin για το Remodelista από το Marin’s Most Beautiful Office Space?.
Η σχεδιάστρια Kara Rosenlund δημιούργησε ένα ενσωματωμένο περίπτερο σε σχήμα u στο τέλος του κιτ της 15
Πάνω: Η σχεδιάστρια Kara Rosenlund δημιούργησε ένα ενσωματωμένο περίπτερο σε σχήμα U στο τέλος της κουζίνας της. Δείτε περισσότερα στο Kitchen of the Week: A Blank-Slate Cottage Queensland Kitchen for a Stylist.
ένα προσαρμοσμένο περίπτερο κερασιού στο Όκλαντ, Καλιφόρνια, σπίτι του φωτογράφου a 16
Επάνω: Ένα ειδικά κατασκευασμένο περίπτερο κερασιών στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, το σπίτι της φωτογράφου Aya Brackett από την Κουζίνα της εβδομάδας: Ενημέρωση για το Hippie House της Aya Brackett στο Όκλαντ.
καθιστικό σε στιλ καμπίνας σχεδιασμένο από παλαιά στασίδια εκκλησίας στο βρετανικό sta 17
Επάνω: Ένας χώρος καθιστικού σε στιλ θαλάμου σχεδιασμένος από παλαιά στασίδια εκκλησιών στη βρετανική τυπική κουζίνα από το Kitchen of the Week: A Brightly Colored (and Cost Conscious) London Kitchen.

Για περισσότερες τάσεις σχεδιασμού κουζίνας, δείτε τις αναρτήσεις μας:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar