Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους νεροχύτες Soapstone στην κουζίνα

3
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους νεροχύτες Soapstone στην κουζίνα

Πόσο κοστίζει ένας νεροχύτης σαπουνόπετρας;

Οι τυπικοί νεροχύτες σαπουνόπετρας μπορούν να κυμαίνονται σε τιμή από μερικές εκατοντάδες έως και πάνω από 1.000 $. Οι νεροχύτες τυπικού μεγέθους στο Vermont Soapstone κοστίζουν από $400 έως $1.000 για έναν νεροχύτη 36 ιντσών με δύο μπολ. «Τα προσαρμοσμένα μεγέθη θα κοστίζουν περισσότερο», λέει ο Bowman. „Ο προσαρμοσμένος νεροχύτης μας 36 ιντσών με δύο μπολ κυμαίνεται από 1.200 $ έως 1.500 $.“

πάγκοι σαπουνόπετρας και μπροστινός νεροχύτης ποδιά από την made llc, a new york-based des 12
Πάνω: Πάγκοι Soapstone και μπροστινό νιπτήρα ποδιά από τη Made LLC, μια πρακτική κατασκευής σχεδιασμού με βάση τη Νέα Υόρκη. «Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε υλικά που αναπτύσσουν χαρακτήρα όπως τους ζουν, και γίνονται όλο και πιο όμορφα όσο φοριούνται με τα χρόνια», λέει ο ιδρυτικός συνεργάτης Ben Bischoff. «Το Soapstone είναι ένα στο οποίο επιστρέφουμε ξανά και ξανά. Είναι όμορφο στην αρχή και γίνεται ακόμα περισσότερο καθώς ξεφεύγει με τα μοτίβα της δουλειάς σου.” Φωτογραφία μέσω Made LLC.

Πώς συγκρίνονται οι τιμές με τους ανοξείδωτους ή κεραμικούς νεροχύτες;

«Ένας εισαγόμενος νεροχύτης από ανοξείδωτο χάλυβα καλής ποιότητας έχει περίπου την ίδια τιμή», λέει ο Bowman. «Και σε σύγκριση με έναν καλό νεροχύτη αγροικίας από πορσελάνη, η σαπουνόπετρα είναι πιθανώς λιγότερο».

Ένας νεροχύτης σαπουνόπετρας πρέπει να συνδυάζεται με έναν πάγκο σαπουνόπετρας;

«Θα σου πουλήσουμε έναν νεροχύτη μόνος του, κανένα πρόβλημα», λέει ο Μπάουμαν με ένα γέλιο. «Στην πραγματικότητα, πιθανότατα πουλάμε διπλάσιο αριθμό νεροχύτων από ό,τι στους πάγκους, έτσι ώστε αυτοί οι νεροχύτες να συνδυάζονται με όλα τα είδη διαφορετικών υλικών πάγκου, όπως μάρμαρο, γρανίτη και παρόμοια.» Δεν υπάρχουν πάγκοι σαπουνόπετρας, αλλά θέλετε ακόμα το νεροχύτη; Μη διστάσετε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε.

μια απρόσκοπτη σανίδα αποστράγγισης, ενσωματωμένη. φωτογραφία από την janet hall.  13
Επάνω: Ενσωματωμένη σανίδα αποστράγγισης χωρίς ραφή. Φωτογραφία από την Janet Hall.

Ποιες ειδικές δυνατότητες είναι διαθέσιμες;

Επειδή είναι κατασκευασμένοι από πέτρα που κόβεται εύκολα, οι νεροχύτες σαπουνόπετρας μπορούν γενικά να προσαρμοστούν όπως θέλετε. Οι άκρες μπορεί να είναι τετράγωνες, λοξότμητες ή μύτες. Μπορούν να ενσωματωθούν σανίδες αποστράγγισης. «Μπορούμε να φτιάξουμε έναν νεροχύτη με τρία μπολ με όλα τα μπολ σε διαφορετικά ύψη. Μπορούμε να προσθέσουμε ένα υψηλό backsplash ώστε οι βρύσες να μπορούν να τοποθετηθούν στο πίσω μέρος», λέει.

Έχουμε φτιάξει ακόμη και μια χούφτα μπανιέρες από σαπουνόπετρα για περίπου 5.000 $». Όταν μίλησε μαζί μας, ο Μπάουμαν βρισκόταν στο Γουέστον της Μασαχουσέτης, εργαζόταν στο χώρο των λουτρών ενός πολυτελούς σπιτιού για να εγκαταστήσει έναν προσαρμοσμένο νεροχύτη πλάτους πέντε ποδιών και βάθους ενός ποδιού—ιδανικός για πλύσιμο σκύλων.

Περισσότερα για τη σαπουνόπετρα:

Τέλος, λάβετε περισσότερες ιδέες σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης και επιλογής του νεροχύτη και της βρύσης κουζίνας στον Οδηγό μας Remodeling 101: Kitchen Sinks & Faucets.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar