Φλόγα: Μια ιαπωνική εταιρεία φωτισμού αγκαλιάζει τη σκοτεινή πλευρά

2
Φλόγα: Μια ιαπωνική εταιρεία φωτισμού αγκαλιάζει τη σκοτεινή πλευρά

Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Kenichi Kandatsu θα ήθελε να δώσει τη χώρα του σε ένα πιο απαλό, πιο ευγενικό φως. Στο Φλόγα, η εταιρεία φωτισμού του στην αγροτική Ashiya της Ιαπωνίας, βοηθάει να γίνει αυτό παρουσιάζοντας τις ποιητικές του λάμπες σε σκηνές που είναι κυκλοθυμικές στο μέγιστο.

Σημείωση: Τα φώτα της Flame πωλούνται σε πολλά καταστήματα σχεδιασμού στην Ιαπωνία, αλλά είναι δύσκολο να τα βρείτε εκτός της χώρας. Τους θεωρούμε έμπνευση για έργα που ελπίζουμε να αναλάβουμε μόνοι μας.

Φωτογραφία Shinsaku Kato.

φλόγα Ιαπωνία φωτισμός yusuke tanahashi 3
Επάνω: Ένα κεραμικό επιτραπέζιο φωτιστικό σχεδιασμένο σε συνεργασία με Γιουσούκε Ταναχάσι (επικοινωνήστε με τη Flame για περισσότερες πληροφορίες).
φλόγα κεραμικό φως λεπτομέρεια
Επάνω: Λεπτομέρειες του κεραμικού υαλοπίνακα.
φλόγα Ιαπωνία φωτισμός yusuke tanahashi 1
Πάνω: Μια σειρά από κεραμικά επιτραπέζια φωτιστικά σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον κεραμικό Yusuke Tanahashi (επικοινωνία Φλόγα Για περισσότερες πληροφορίες).

Flame A Japanese Lighting Company Embraces the Dark Side πορτρέτο 3

Επάνω: Πολλά από τα φώτα της Flame είναι εμπνευσμένα από ευρωπαϊκά κλασικά, όπως αυτό το διαφανές γυάλινο μενταγιόν. Η εταιρεία βρίσκεται σε ένα σπίτι που έχτισε η Kandatsu το 2010 ως συνδυασμός εκθεσιακού χώρου/καταστήματος, έδρας και χώρου διαβίωσης. Σκέφτεστε ένα προσκύνημα; Το Ashiya, στο Hyogo, βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ της Οσάκα και του Κόμπε.

Εκπαιδεύτηκε ως σχεδιαστής φωτιστικών, ο Kandatsu εργάστηκε για μια εταιρεία εξαρτημάτων φωτισμού πριν ιδρύσει τη Flame. Αρχικά δημιούργησε ένα κατάστημα στην Οσάκα και, μετά από ενάμιση χρόνο αναζήτησης για το σωστό ρουστίκ περιβάλλον, αγόρασε γη στην Ashiya με θέα στον ποταμό Ashiya.

Flame A Japanese Lighting Company Embraces the Dark Side πορτρέτο 4

Πάνω: Η Kandatsu συνεργάστηκε με τη γραμμή μόδας του Τόκιο πεταλούδα σε μια σειρά λαμπτήρων φλόγας με κλίση Scandi.

Flame A Japanese Lighting Company Embraces the Dark Side πορτρέτο 5

Πάνω: Αρκετά από τα Φλόγα + Πεταλούδα Μίνα Τα σχέδια έχουν κεντημένες λινές αποχρώσεις.

Flame A Japanese Lighting Company Embraces the Dark Side πορτρέτο 6

Πάνω: Εδώ και χρόνια η Kandatsu συλλέγει μπουκάλια αντίκες ένα προς ένα από παντού. τα χρησιμοποιεί πολύ ως βάσεις φωτιστικών με χάρτινες αποχρώσεις.

Flame A Japanese Lighting Company Embraces the Dark Side πορτρέτο 7

Πάνω: Η Φλόγα προβάλλει τον φωτισμό της σε δωμάτια επιπλωμένα με ιαπωνικές αντίκες (που επίσης πωλούνται). Οι χώροι μοιάζουν σαν να τους φωτίζει ο Έντουαρντ Χόπερ. Εμφανίζεται εδώ, Σκάλα, διαθέσιμο με σταθερό ή κινητό βραχίονα. Τα φώτα της φλόγας λειτουργούν με μια σειρά από λαμπτήρες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar