Το Old Faithful Shop σε μια δεύτερη τοποθεσία στο Βανκούβερ

4
Το Old Faithful Shop σε μια δεύτερη τοποθεσία στο Βανκούβερ

Το Vancouver’s Old Faithful Shop ονομάζεται για τα αξιόπιστα καλοφτιαγμένα οικιακά είδη και την προσεγμένη ντεμοντέ εξυπηρέτηση. Ο ιδιοκτήτης Walter Manning γεννήθηκε στο επάγγελμά του: οι παππούδες και οι γιαγιάδες του και στις δύο πλευρές, και οι γονείς τους πριν από αυτούς, διέθεταν γενικά καταστήματα που χρησίμευαν ως κοινοτικοί κόμβοι. «Μεγάλωσα στα παρασκήνια τους και είτε ήταν κληρονομικό είτε μέσω όσμωσης, δεν είχα πολλές επιλογές από το να ακολουθήσω το παράδειγμά μου». Αντί να εστιάζει στα ταπεινά βασικά, ωστόσο, ο Walter έχει στραμμένο το βλέμμα του στο σύγχρονο ιαπωνικό και σκανδιναβικό ντιζάιν: έπιπλα, φωτιστικά, επιτραπέζια σκεύη και εργαλεία κουζίνας που αναδεικνύουν την καθημερινότητα.

Περιηγούμαστε μανιωδώς τις προσφορές του από τότε που άνοιξε το πρώτο OFS το 2010. Το αρχικό φυλάκιο συνεχίζει να ευδοκιμεί στην ιστορική συνοικία Gastown του Βανκούβερ. Και ο Walter μας εξέπληξε πρόσφατα με νέα: παρά τις προκλήσεις της λειτουργίας ενός καταστήματος τους τελευταίους 18 μήνες, ένιωθε έτοιμος να ανοίξει μια δεύτερη τοποθεσία. Η ομάδα OFS πέρασε τους τελευταίους τέσσερις μήνες «ξεγυμνώνοντας και χτίζοντας ξανά» έναν χώρο στη γειτονιά Kitsilano του Βανκούβερ, απέναντι από τον English Bay από το κέντρο του Βανκούβερ. Ελάτε μαζί μας για μια ματιά γύρω από το νέο Old Faithful.

“εκεί’μια όμορφη παραλία με θέα στο βουνό πέντε blo 9
Πάνω: «Υπάρχει μια όμορφη παραλία με θέα στο βουνό πέντε τετράγωνα μακριά από το κατάστημα», λέει ο Walter of Kitsilano. «Η περιοχή έχει χαλαρούς ρυθμούς: νιώθεις σαν να κάνεις διακοπές εδώ». Εμφανίζονται στο παράθυρο: Μαξιλάρια Ferm Living, κουβέρτες με κρόσσια και ένα γλυπτό φωτιστικό δαπέδου σε φθινοπωρινούς τόνους.
“σχεδιάσαμε τον χώρο και κατασκευάσαμε μόνοι μας τα φωτιστικά χρησιμοποιώντας 10
Πάνω: «Σχεδιάσαμε τον χώρο και κατασκευάσαμε μόνοι μας τα φωτιστικά χρησιμοποιώντας μια απαλή παλέτα από ζεστά μπεζ και γκρι αναμεμειγμένα με ξανθιά βελανιδιά για να δημιουργήσουμε μια γαλήνια ατμόσφαιρα», λέει ο Walter.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar