Το Australian House and Garden’s Kitchen του 2019 από το Studio Ezra

3
Το Australian House and Garden’s Kitchen του 2019 από το Studio Ezra

Κάθε Νοέμβριο τα τελευταία 21 χρόνια, Australian House & Garden αποκαλύπτει τα 50 καλύτερα δωμάτια. Μια γιορτή εθνικών ταλέντων, η τελευταία λίστα είναι γεμάτη με ονόματα που γνωρίζουμε. Αλλά ο χώρος που τράβηξε περισσότερο το βλέμμα μας, η εξ ολοκλήρου ξύλινη Κουζίνα της Χρονιάς, είναι μιας σχετικής νεοφερμένης, της σχεδιάστριας εσωτερικών χώρων της Μελβούρνης Georgia Ezra του Ezra Studio. Ζητήσαμε από τη Γεωργία να μας συμπληρώσει την αστεροειδή κουζίνα της και μας εξήγησε ότι τη σχεδίασε για τον εαυτό της και τη νεαρή οικογένειά της. Βολικά, ο σύζυγός της, Richie Morris, είναι οικοδόμος και και στους δύο αρέσει να είναι απασχολημένοι: αυτή είναι η δεύτερη ανακαίνιση σπιτιού που έχουν αναλάβει για τον εαυτό τους τα τελευταία τρία χρόνια κατά την οποία γεννήθηκαν τα δύο παιδιά τους.

Η Τζόρτζια λέει ότι ένας μεσίτης ακινήτων γνωρίζει την αγάπη της για το μεσογειακό στιλ—την παράπλευρη επιχείρησή της, Πλακάκια του Έζρα, ειδικεύεται στο μαροκινό zellige—την ενημέρωσε για αυτό το σπίτι: «Έτυχε να βρίσκομαι στο Dashing Nails και να πάρω το mani-pedi μου για ένα ταξίδι την επόμενη μέρα στις ΗΠΑ. Επιστρέψαμε και το επιθεωρήσαμε αμέσως. μπορούσαμε να το νιώσουμε και οι δύο στα κόκαλά μας», λέει.

Η ιστορική δομή είχε διατηρηθεί με αγάπη, αλλά ανέγγιχτη για δεκαετίες και η Γεωργία ήταν ενθουσιασμένη να εισάγει το εσωτερικό στον 21ο αιώνα, ειδικά την κουζίνα. Αντλώντας έμπνευση από τα ταξίδια της, εισήγαγε ένα σχέδιο από χλωμό ξύλο και πλακάκια που είναι προσαρμοσμένο και ρουστίκ, απλό και προσεκτικά λεπτομερές: «Η εμφάνισή μου είναι μποέμ και φυσική. Εμπνέομαι βαθιά από το Μαρόκο και την Ισπανία όχι μόνο για την αισθητική τους αλλά και για τους πολιτισμούς τους», μας λέει. Η δουλειά της, προσθέτει, είναι επίσης πρακτική, σημειώνοντας ότι δεν άργησε να αποθηκευτεί – ντουλάπια πάνω από το κεφάλι, αυτό θα μπορούσε να είναι η επιστροφή σας. Κάθε στοιχείο κατασκευάστηκε κατά παραγγελία και επιλέχθηκε με γνώμονα τη μακροζωία.

Φωτογραφία από την Amelia Stanwix, ευγενική προσφορά του Ezra Studio.

“έχει τη γοητεία ενός παλιού χώρου και τα οφέλη του σύγχρονου livi 9
Πάνω: «Έχει τη γοητεία ενός παλιού χώρου και τα οφέλη της σύγχρονης ζωής», λέει η Georgia για το σχέδιο σε σχήμα U που αγκυροβολείται από μια συμπαγή βελανιδιά και το δάπεδο του Studio Ezra zellige. Τα μινιμαλιστικά ντουλάπια είναι διακοσμημένα με ένα λεπτό πανί για να προσθέσετε ένα στοιχείο αφής. «Εκατό τοις εκατό χειροποίητες γήινες αποχρώσεις», είναι πώς περιγράφει η Τζόρτζια την χλωμή παλέτα.
Πλύσιμο πιάτων με θέα: το παράθυρο με ξύλινο σκελετό έχει θέα σε έναν καταπράσινο κήπο και το ma 10
Επάνω: Πλύσιμο πιάτων με θέα: το παράθυρο με ξύλινο σκελετό έχει θέα σε έναν καταπράσινο κήπο και μανταρίνι. Οι μετρητές είναι Topus Concrete από τον Caesarstone. Για απόχρωση και βάθος, οι τοίχοι είναι φινιρισμένοι με βαφή ασβέστη από Έγχρωμο κτίριο της Γερμανίας. Σημειώστε την αντίθεση κόκκων στα ντουλάπια και το νησί.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar