Τα καλύτερα βιβλία μαγειρικής για δώρα διακοπών το 2016

3
Τα καλύτερα βιβλία μαγειρικής για δώρα διακοπών το 2016

Η επιλογή μας για το ασφαλές δώρο διακοπών; Ένα όμορφα φωτογραφημένο βιβλίο μαγειρικής, ελκυστικό τόσο για το αισθητικό όσο και για το γαστρονομικό σύνολο. Ακολουθεί η επεξεργασία των πιο πρόσφατων βιβλίων μαγειρικής για την περίοδο των γιορτών.

(Παρακαλώ σημειώστε ότι είμαστε λάτρεις των τοπικών βιβλιοπωλείων, αλλά για λόγους ευκολίας, έχουμε συνδεθεί με το Amazon εδώ.)

the new vegetarian by alice hart 9

Πάνω: Όχι μόνο για τους χορτοφάγους, το βιβλίο μαγειρικής της Alice Hart για τα λαχανικά Ο νέος χορτοφάγος είναι επί του παρόντος διαθέσιμο μέσω του Amazon UK για 10 £ (12 $).

Βιβλίο μαγειρικής τροφών από τον ronni lundy 10

Πάνω από: Victuals: An Appalachian Journey, with Recipes βυθίζεται στην κουζίνα του βουνού Νότου. 21,56 $ στο Amazon.

sqirl ό,τι θέλω να φάω βιβλίο μαγειρικής 11

Πάνω από: Όλα όσα θέλω να φάω: Sqirl and the New California Cooking είναι ένα νέο βιβλίο μαγειρικής από την Jessica Koslow του LA restaurant Sqirl. Περιλαμβάνει τα λατρευτικά πιάτα του εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένου του μπολ με ρύζι που αλλάζει τη ζωή, καθώς και οδηγίες παρασκευής μαρμελάδας και κρεοπωλείου (καθώς και μερικές από τις καλύτερες καλλιτεχνικές σκηνές που έχουμε δει σε βιβλίο μαγειρικής). 27,74 $ στο Amazon.

Βιβλίο μαγειρικής πικραλίδα και κυδώνι 12

Πάνω: Ένα βιβλίο μαγειρικής με επίκεντρο την αφθονία των λαχανικών της αγοράς των αγροτών, Dandelion & Quince: Εξερευνώντας τον ευρύ κόσμο των ασυνήθιστων λαχανικών, φρούτων και βοτάνων προσφέρει καθοδήγηση, συμβουλές και συμβουλές για το μαγείρεμα με λιγότερο κοινές ποικιλίες προϊόντων. 21,79 $ στο Amazon.

ducksoup βιβλίο μαγειρικής η σοφία της απλής μαγειρικής 13

Επάνω: Από την Clare Lattin και τον Tom Hill of Ducksoup, ένα εστιατόριο που συμβαίνει στο Soho του Λονδίνου, το Βιβλίο μαγειρικής Ducksoup είναι όλα σχετικά με τις λεπτομέρειες που φτιάχνουν κάθε πιάτο: καμένο λεμόνι, φρυγανισμένοι ξηροί καρποί, σπεσιαλιτέ από κρέας και πολλά άλλα. Είναι £10 ($12 USD) στο Amazon UK. Για περισσότερα σχετικά με το αδελφό τους εστιατόριο, ανατρέξτε στην ανάρτησή μας Επίσκεψη στο Εστιατόριο: Κοινοτικά τραπέζια και βιοδυναμικά κρασιά στο Rawduck στο Hackney. Οι Lattin και Hill κατασκευάζουν επίσης κεραμικά: Earth, Milk, and Tree: Stoneware Ceramics από έναν σεφ του Λονδίνου.

Δείπνο στο μακρύ τραπέζι από τον Άντριου Τάρλοου 14

Πάνω: Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από τον εστιάτορα του Μπρούκλιν Andrew Tarlow και Δείπνο Εφημερίδα εκδότρια Anna Dunn, Δείπνο στο μακρύ τραπέζι, είναι ένας οδηγός για περιστασιακή μαγειρική για μικρές συγκεντρώσεις και μεγάλες γιορτές. $40 στο Amazon.

απλό αβίαστο φαγητό μεγάλες γεύσεις από την Diana henry 15

Πάνω: Το τελευταίο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Diana Henry, Απλό: Αβίαστο φαγητό, μεγάλες γεύσεις, είναι ένα σύνολο απλουστευμένων συνταγών ιδανικά για μαγείρεμα μεσοβδόμαδα. $19,87 στο Amazon. Μπορείτε να βρείτε ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο στο Food52 για 33 $.

βιβλίο μαγειρικής το moon juice 16

Πάνω: Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος χυμών στο LA, Amanda Chantal Bacon, πρόσφατα βγήκε μαζί της Βιβλίο μαγειρικής The Moon Juice. Το βιβλίο περιλαμβάνει 75 ωμά τρόφιμα, ποτά, σνακ και γλυκές συνταγές. $30 στο Moon Juice.

το τοπικό βιβλίο μαγειρικής 17

Πάνω από: Το βιβλίο μαγειρικής Del Posto από τον σεφ του εστιατορίου Mark Ladner και τον Mario Batali επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει την ιταλική μαγειρική στην Αμερική μέσω νέων συνταγών και φωτογραφίας εμπνευσμένων από πίνακες νεκρής φύσης του 16ου αιώνα. 41,23 $ στο Amazon.

μικρές νίκες από την Julia Turshen 18

Πάνω: Το βιβλίο μαγειρικής της Julia Turshen, Μικρές νίκες: Συνταγές, συμβουλές και εκατοντάδες ιδέες για θριάμβους στη μαγειρική στο σπίτι, διαθέτει υπέροχη φωτογραφία από τους Gentl & Hyers; 21,84 $ στο Amazon.

Εάν χάσατε τη λίστα μας πέρυσι, δείτε εδώ: Τα καλύτερα βιβλία μαγειρικής για δώρα διακοπών, Έκδοση 2015.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar