Συμβουλές ειδικών: 23 ιδιοφυείς, αναστρέψιμες, φιλικές προς τον προϋπολογισμό εισβολές για να μεταμορφώσετε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα

4
Συμβουλές ειδικών: 23 ιδιοφυείς, αναστρέψιμες, φιλικές προς τον προϋπολογισμό εισβολές για να μεταμορφώσετε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα

Εδώ στη Νέα Υόρκη, η εύρεση του τέλειου διαμερίσματος είναι μια σχεδόν μάταιη αναζήτηση. Εκτός κι αν είστε ένας από τους λίγους τυχερούς—όλοι γνωρίζουμε ότι ένα άτομο που κατά κάποιο τρόπο συνέβη σε ένα διαμάντι, με δάπεδα από μασίφ ξύλο, μια ενημερωμένη κουζίνα, καλαίσθητα φωτιστικά και ένα λειτουργικό τζάκι για εκκίνηση— οι πιθανότητες είναι ότι θα καταλήξετε να θέλετε να αλλάξετε τουλάχιστον ένα πράγμα στο διαμέρισμά σας. (Λατρεύω τα μεγάλα παράθυρα και τις ψηλές οροφές της ενοικίασής μου στο Μανχάταν, αλλά βρίζω τα καφέ laminate ντουλάπια της κουζίνας κάθε φορά που περνάω.)

Αλλά μάθαμε ότι δεν χρειάζεται να ζείτε μόνο με τα χαρτιά που σας μοιράζονται, ακόμα κι αν ο ιδιοκτήτης σας δεν επιτρέπει αλλαγές μεγάλης κλίμακας: Υπάρχουν πολλές μικρές, εύκολες, αναστρέψιμες ανταλλαγές που κάνουν μεγαλύτερη διαφορά απ‘ όσο νομίζεις. Η μισή ομάδα της Remodelista νοικιάζει και γνωρίζουμε εκ πείρας: Η Alexa δημιούργησε ένα κιτ από καλύτερα φωτιστικά, καλύμματα πρίζας και εξοπλισμό που μεταφέρει μαζί της από διαμέρισμα σε διαμέρισμα. Η Κριστίνα έβγαλε τις αντιαισθητικές πόρτες από την ντουλάπα της στο διαμέρισμά της στο Χάρλεμ αργά ένα βράδυ (τόσο για να αφαιρέσει την όρεξη των ματιών όσο και για ευκολότερη πρόσβαση). Στο διαμέρισμά της στο Σαν Φρανσίσκο, η Meredith αφαίρεσε και στοίβαξε τις περσίδες των παραθύρων τυπικής έκδοσης και αντάλλαξε τις σκουριασμένες μεταλλικές σχάρες εξαναγκασμένου αέρα με αυτές από απλό ξύλο από το Home Depot.

Πάρτε το από εμάς: μικρές ανταλλαγές κάνουν τη διαφορά. Ακολουθούν 23 μικρές αλλαγές βάσει προϋπολογισμού, οι περισσότερες από τις οποίες χρειάζονται λιγότερο από μία ώρα, οι οποίες μπορούν να αντιστραφούν εύκολα όταν έρθει η ώρα να απομακρυνθείτε (και να λάβετε πίσω την προκαταβολή ασφαλείας).

Διορθώστε την κουζίνα

Σε μια ενοικίαση, η κουζίνα είναι συχνά η περιοχή όπου οι περισσότεροι μπορεί να πάνε στραβά σχεδιαστικά, και το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορείτε να την ξεσκίσετε και να ξεκινήσετε από την αρχή. Μερικές ανταλλαγές χωρίς αντίκτυπο για να τα καταφέρετε.

1. Τοποθετήστε νέους πάγκους ακριβώς πάνω από τον παλιό.

αν μισείτε τους πάγκους που συνοδεύουν τη θέση σας, πάρτε μια ιδέα από το σχέδιο 9
Πάνω: Αν μισείτε τους πάγκους που συνοδεύουν το χώρο σας, πάρτε μια ιδέα από τον σχεδιαστή CS Valentin και τοποθετήστε ένα νέο υλικό πάγκου ακριβώς από πάνω. Ο Valentin επέλεξε ένα μήκος από φελλό που επαναχρησιμοποιήθηκε από ένα τραπέζι Ikea Sinnerlig, αλλά ένα μήκος από μάρμαρο ή κρεοπωλείο θα λειτουργούσε επίσης καλά. Δείτε στο σπίτι με τον CS Valentin: French Eclecticism in Cobble Hill, Brooklyn για περισσότερα. (Και σημειώστε επίσης: το ύφασμα που καλύπτει την αποθήκευση κάτω από τον πάγκο.)
άλλο ένα κάλυμμα πάγκου: η Σάρα Λόνσντεϊλ είχε καλύμματα από κόντρα πλακέ κομμένα για να χωρούν πάνω από 10
Πάνω: Άλλη μια κάλυψη πάγκου: Η Sarah Lonsdale είχε καλύμματα από κόντρα πλακέ κομμένα για να χωρούν πάνω από τους υπάρχοντες πάγκους στην ενοικίασή της στη Δυτική Ακτή. Όταν μετακομίζει, μπορούν εύκολα να τα σηκώσουν και να τα μαζέψουν. Δείτε το Εκλεπτυσμένο Ενοικίαση της Sarah στην Αγία Ελένη, Καλιφόρνια για περισσότερα.

2. Αλλάξτε πόμολα για εξαιρετικά DIY δερμάτινα έλξεις.

ένα αγαπημένο remodelista, και αυτό που είναι απόδειξη ότι οι μικρότερες αλλαγές μπορούν να κάνουν 11
Πάνω: Ένα από τα αγαπημένα του Remodelista, και αυτό που αποτελεί απόδειξη ότι οι μικρότερες αλλαγές μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά: να ανταλλάσσετε λιγότερο από επιθυμητό ντουλάπι. Μας αρέσουν τα δερμάτινα pulls DIY, όπως αυτές οι απλές εκδόσεις με κόμπους στο Sarah’s Refined Rental. για μια πιο εκλεπτυσμένη έκδοση, δείτε το βίντεο DIY: Πώς να κάνετε ένα τράβηγμα ντουλαπιού 20 $ για 2 $.

3. Τυλίξτε τα τραβήγματα σε ταινία.

ή, τυλίξτε τα ντουλάπια με ταινία (αυτά, στην ενοικίαση αποτοξίνωσης: το diy New york apart 12
Επάνω: Ή, τυλίξτε τα ντουλάπια με ταινία (αυτά, στο Rental Rehab: The DIY New York Apartment, είναι τυλιγμένα σε ανάγλυφη μπλε κολλητική ταινία κομμένη με ένα μαχαίρι X-Acto). σχοινί ή ύφασμα θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar