Πριν και μετά: Ένα προπολεμικό διαμέρισμα στο Μπρούκλιν 2.500 τετραγωνικών ποδιών ανοίγει μετατοπίζοντας την κουζίνα

3
Πριν και μετά: Ένα προπολεμικό διαμέρισμα στο Μπρούκλιν 2.500 τετραγωνικών ποδιών ανοίγει μετατοπίζοντας την κουζίνα

Μεταγλωττισμένη «Τα Ηλύσια Πεδία του Μπρούκλιν» από το Νιου Γιορκ Ταιμς, το Eastern Parkway στο Prospect Heights είναι μια μεγαλειώδης οδός που συγκαταλέγεται μεταξύ των αρχιτεκτονικών πολύτιμων λίθων του Grand Army Plaza, της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Μπρούκλιν και του Μουσείου του Μπρούκλιν—όλα σε απόσταση μισού μιλίου το ένα από το άλλο. Ανάμεσα σε αυτά τα ορόσημα βρίσκονται κομψές προπολεμικές πολυκατοικίες, όπως το Turner Towers, ο πρώτος πολυώροφος οικισμός του Μπρούκλιν και όπου ανακαλύψαμε αυτήν την εντυπωσιακή ανακαίνιση από Αρχιτεκτονική Frederick Tang.

Όπως πολλά προπολεμικά διαμερίσματα, αυτό ήταν μεγαλύτερο (στα 2.500 τετραγωνικά πόδια) και πιο ευάερο (χάρη στα ψηλά ταβάνια) από τα περισσότερα, αλλά μια άβολη διαρρύθμιση είχε τη στενή κουζίνα του στο ένα άκρο δίπλα σε μικρά δωμάτια που αρχικά προορίζονταν να να είναι χώροι υπηρετών. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού, ένα ζευγάρι που εργάζεται στις τέχνες, προσέλαβαν τον Frederick και την ομάδα του για να διορθώσουν το ξεπερασμένο σχέδιο μεταφέροντας την κουζίνα στην καρδιά του σπιτιού.

«Ήταν πολύ σημαντικό για τους πελάτες να μετακινήσουν την κουζίνα και να δημιουργήσουν μια πιο ανοιχτή κάτοψη», λέει η Frederick, η εταιρεία της οποίας συνεργάστηκε επίσης για την εσωτερική διακόσμηση. «Αυτό θα εκπλήρωνε την αγάπη τους να μαγειρεύουν και να διασκεδάζουν. Αλλά η εργασία εντός των ορίων του προπολεμικού κτιρίου είναι δύσκολη. Ήταν μια πράξη εξισορρόπησης για τη διατήρηση ορισμένων ιστορικών λεπτομερειών, δημιουργώντας παράλληλα ένα πιο ανοιχτό σύγχρονο σπίτι για μια οικογένεια». Από όσο μπορούμε να πούμε, ήταν μια πράξη εξισορρόπησης που την έβγαλε με φινέτσα.

Ελάτε μαζί μας για μια περιήγηση. Και φροντίστε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για πριν από τις λήψεις και τις διατάξεις.

Φωτογραφία από τον Gieves Anderson, ευγενική προσφορά του Αρχιτεκτονική Frederick Tang.

η ενσωματωμένη βιβλιοθήκη και η ράγα με μανταλάκια κάνουν αυτή την ευγενική είσοδο να αισθάνεται πιο χαλαρή και 9
Πάνω: Η ενσωματωμένη βιβλιοθήκη και η ράγα με μανταλάκια κάνουν αυτή την ευγενική είσοδο να αισθάνεται πιο χαλαρή και άνετη. Το vintage γερμανικό μενταγιόν Bauhaus από γυαλί οπαλίν είναι από 1η επισήμανση.
“ο πελάτης συγκέντρωσε πολλά κομμάτια από μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων 10
Πάνω: «Ο πελάτης είχε μαζέψει πολλά κομμάτια από μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων αντίκες από την παιδική τους ηλικία. Το αγκαλιάσαμε αυτό και το προσθέσαμε διακριτικά μέσα από νέες ανάγκες και αξεσουάρ. Ο vintage φωτισμός έγινε το κλειδί σε αυτή τη διαδικασία. Γεφύρωσε το χάσμα ανάμεσα σε κάτι παλιό αλλά και μοντέρνο, ενώ παρείχε τόνους σε όλο το σπίτι», λέει η Barbara Reyes, Διευθύντρια Σχεδιασμού, Interiors + Branding στο Frederick Tang Architecture.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar