Παιχνιδιάρικο, φωτεινό μοντέρνο μινιμαλιστικό σχέδιο από το Studio Oink

3
Παιχνιδιάρικο, φωτεινό μοντέρνο μινιμαλιστικό σχέδιο από το Studio Oink

Η Ann-Christin Wentzel ανακάλυψε το Studio Oink μέσω Instagram. Λαμβάνοντας υπόψη τον παιχνιδιάρικο λαμπερό τους μινιμαλισμό και τον σεβασμό τους για την αντίκα, στρατολόγησε τη Lea Korzeczek και τον Matthias Hiller – το δίδυμο πίσω από το αξέχαστο στούντιο σχεδιασμού – για να ανακαινίσουν την αίθουσα πρωινού και την αίθουσα χορού στο Schloss Teutschenthal, το κτήμα της οικογένειας Wentzel που έγινε ξενοδοχείο στο Halle της Γερμανίας, όπου η Anni είναι διευθύνουσα σύμβουλος. Το ένα δωμάτιο οδηγούσε στο άλλο: Το Studio Oink ολοκληρώνει επί του παρόντος τα 20 δωμάτια φιλοξενίας του θέρετρου—και στην πορεία επιστρατεύτηκε επίσης για να εργαστεί στο σπίτι της Anni και του συζύγου της Carl-Niklas Wentzel.

Η Anni και ο Carl είχαν ζήσει σε μια σοφίτα σε ένα ανακαινισμένο εργοστάσιο σοκολάτας που ένιωθαν ιδανικά προ-παιδιά και όλα άδικα από τότε που ήρθαν η Carla, 7 και ο Leopold, 3. Και έτσι άρχισαν να ψάχνουν για ένα σπίτι και βρήκαν ένα νεοκλασικό του 1929 βίλα από τούβλα στη Λειψία που ένα ζευγάρι αρχιτεκτόνων είχε ανακαινίσει για τον εαυτό τους «με πολύ ωραίο τρόπο που διατήρησε την παλιά δομή». Το μόνο πρόβλημα σύμφωνα με την Anni ήταν ότι τα δωμάτια χρειάζονταν περισσότερη ψυχή και ήξερε ακριβώς ποιος θα μπορούσε να το διορθώσει. Εκτιμώντας το γεγονός ότι η Lea και ο Matthias της Studio Oink σχεδιάζουν εσωτερικούς χώρους αλλά και έπιπλα, όλα με πολύ προσεκτικό τρόπο, που έχει σημασία για κάθε λεπτομέρεια, τους ζήτησε να ακολουθήσουν το ισόγειο. Οι αρχιτέκτονες λευκοί τοίχοι παραμένουν όπως και η επίσημη ντιζάιν ατμόσφαιρα, αλλά και πολλές ανατροπές έκπληξη για μια σύγχρονη μινιμαλιστική οικογένεια. Ελα να δεις.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Studio Oink.

“στο διάδρομο, επιλέξαμε έναν συνδυασμό από αντίκες και πολύ mo 9
Πάνω: «Στο διάδρομο, επιλέξαμε έναν συνδυασμό από αντίκες και πολύ μοντέρνα, απλά αισθητικά έπιπλα», λέει η Lea. Το ντουλάπι, οικογενειακό κειμήλιο, έχει θέα στο Sencal Πάγκος ελέφαντα στο ψαροκόκαλο πάτωμα. Ο Γκούμπι Multi-Lite είναι μέρος μιας συλλογής γλυπτικών σύγχρονων λευκών φώτων που παρουσίασε το Studio Oink σε όλη τη διάρκεια της.
το σαλόνι ανοίγει σε ένα οικογενειακό δωμάτιο επιπλωμένο με στούντιο oink's 10
Επάνω: Το σαλόνι ανοίγει σε ένα οικογενειακό δωμάτιο επιπλωμένο με Studio Oink’s Καναπές για την οικογένεια, «ένας πολυλειτουργικός καναπές για παιδιά και ενήλικες».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar