Μια περιήγηση στα κασκόλ, τα χαλιά και την τέχνη του Block Shop

4
Μια περιήγηση στα κασκόλ, τα χαλιά και την τέχνη του Block Shop

Πριν από έξι χρόνια, όταν πρωτοεμφανίστηκα με τη Hopie και τη Lily Stockman, οι δύο αδερφές μόλις επέστρεψαν από το Bagru της Ινδίας, με μερικά από τα πρώτα μπλοκ εμπριμέ κασκόλ που έδωσαν το όνομά της στην επιχείρησή τους: δείτε τις Wearable Paintings του Block Shop. Με τολμηρά γεωμετρικά σχέδια με νεο-χίπι ατμόσφαιρα, τα κασκόλ είχαν μέγεθος σάλι και κάποιος από νωρίς ανακάλυψε ότι φτιάχνουν τέλειες επιτοίχιες. Σύντομα όλο το hipster LA φαινόταν να είναι καλυμμένο με τα σχέδια της Hopie και της Lily.

Οι δυο τους συνέχισαν να επεκτείνουν τις προσφορές του Block Shop σε ξυλομπογιές, χαλιά, σεντόνια τραπεζιού και άλλα, όλα σε φωτεινά, γραμμικά μοτίβα που λένε ότι είναι εμπνευσμένα από την ινδική αρχιτεκτονική, τις γυναίκες του Bauhaus και τα ζωγραφισμένα σύνολα της Sonia Delaunay, μεταξύ άλλων. πράγματα. Αλλά δεν ήταν μόνο μερικά πιασάρικα prints που βοήθησαν να ανθίσει το Block Shop: και οι δύο αδερφές είναι καλλιτέχνες και με στόχο να «μάθουν τα θεμέλια της λειτουργίας μιας κοινωνικά υπεύθυνης επιχείρησης», η Hopie κέρδισε το MBA της από το Χάρβαρντ (όπου η Lily σπούδαζε ζωγραφική— Ήταν η χρονιά της Lily που πέρασε στην Τζαϊπούρ που τους μύησε στην κλωστοϋφαντουργική κολεκτίβα με την οποία συνεργάζονται από τότε). Βρίσκονται και οι δύο τώρα στο Λος Άντζελες, όπου, αφού ξεπέρασαν την αρχική τους καμπίνα DTLA, έχουν εγκαταστήσει τα κεντρικά τους γραφεία σε μια ανακαινισμένη αποθήκη τρένου στο Atwater Village που κροταλίζει κάθε φορά που περνάει ένα τρένο. Ελάτε μαζί μας για μια περιήγηση στις ρυθμίσεις τους.

Το μυστικό κατάστημα

η είσοδος με ροζ κασκόλ ανοίγει για να μπλοκάρει το χώρο λιανικής του καταστήματος, kn 9
Επάνω: Η είσοδος με ροζ κασκόλ ανοίγει στο χώρο λιανικής του Block Shop, γνωστό ως Secret Shop „επειδή βρισκόμαστε σε μια φυλή στούντιο και είναι δύσκολο να βρεθούν“, λέει η Hopie (πλήρες οδηγίες εδώ). Αυτήν τη στιγμή κλειστό—και συνήθως ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο—είναι το „Block Shop’s toe-in-the-water στο λιανικό εμπόριο“.

«Ξεκινήσαμε το Block Shop με 5.000 $ όταν ήμασταν μεταπτυχιακοί φοιτητές και προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε στοχαστικά και σκόπιμα», λέει η Hopie. «Πιστεύουμε στη μικρής κλίμακας παραγωγή, σε δίκαιους μισθούς για τους εργαζόμενους και σε υγιείς συνθήκες εργασίας. Επενδύουμε το 5 τοις εκατό των ετήσιων κερδών μας σε προγράμματα υγείας και ενδυνάμωσης στην Τζαϊπούρ».

Η Lily και η Hopie σχεδίασαν οι ίδιοι την κατασκευή από την αποθήκη με πολλά 10
Πάνω: Η Lily και η Hopie σχεδίασαν οι ίδιοι την κατασκευή της αποθήκης με πολλή συμβολή από φίλους. Και τα έπιπλα είναι από δημιουργικούς του Who’s Who του LA, συμπεριλαμβανομένου του κατασκευαστή επίπλων Shin Okada της Waka Waka, ο οποίος κατασκεύασε τα ράφια προβολής.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar