Μια νέα χειροποίητη γραμμή φωτισμού από το Portland, OR, Studio Noary Ceramics

5
Μια νέα χειροποίητη γραμμή φωτισμού από το Portland, OR, Studio Noary Ceramics

Νέα από την αγγειοπλάστη της Δυτικής Ακτής Sarah VanRaden of Συμβολαιογράφος Κεραμική: χειροποίητη σειρά επιτραπέζιων φωτιστικών. «Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο εργάζομαι για το μεγαλύτερο μέρος ενός έτους και είμαστε επιτέλους έτοιμοι να το στείλουμε στον κόσμο», λέει η Sarah. «Ήταν μια σοβαρή δουλειά αγάπης».

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια συλλογή φωτιστικών που να είναι ταυτόχρονα διαχρονική και μοντέρνα και λίγο ρουστίκ. Πετάω με το χέρι κάθε βάση λάμπας σε έναν τροχό αγγειοπλάστης στο στούντιο μας στο Πόρτλαντ, OR. Στη συνέχεια, κάθε λαμπτήρας καλωδιώνεται από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο χρησιμοποιώντας εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Φτιάξαμε για εμάς τις πτυχωτές, επικαλυμμένες λινές αποχρώσεις στη Νορβηγία και τις στείλαμε».

Ορίστε μια ματιά:

Φωτογραφία από Kris Leboeuf.

συμβολαιογραφικά κεραμικά φωτιστικά 1
Πάνω: Η τιμή της σειράς κυμαίνεται από $550 έως $700 και είναι διαθέσιμη με επιλογή χρωμάτων απόχρωσης.
συμβολαιογραφικοί λαμπτήρες κεραμικής 6
Επάνω: Το υλικό είναι από συμπαγές ορείχαλκο χωρίς λάκα και τα κορδόνια είναι κερωμένο βαμβακερό στριφτό κορδόνι εξοπλισμένο με βύσμα ευρωπαϊκού τύπου. $675.
Μια νέα χειροποίητη γραμμή φωτισμού από το Portland OR Studio Notary Ceramics πορτρέτο 3_22
Πάνω από: Συλλογή Συμβολαιογραφικού Φωτισμού #12 Είναι χειροποίητο από πηλό σοκολάτας και γυαλισμένο σε γκρι ματ γλάσο. $675.
συμβολαιογραφικοί λαμπτήρες κεραμικής 8
Πάνω από: Συλλογή συμβολαιογραφικού φωτισμού #3 Είναι χειροποίητο από λευκό πηλό πορσελάνης και γυαλισμένο σε απαλό σατινέ λευκό φινίρισμα. $550.
συμβολαιογραφικά κεραμικά φωτιστικά 2
Πάνω από το Συλλογή Συμβολαιογραφικού Φωτισμού #7 Είναι χειροποίητο από αμμώδη καφέ πηλό και έχει απαλό ματ διαφανές λούστρο. $675.

Δείτε περισσότερες επιλογές φωτισμού:

Trend Alert: Το γλυπτό κεραμικό επιτραπέζιο φωτιστικό, 5 παραδείγματα

Επίσκεψη στο Studio: Ceramic Statement Lighting by Dumais Made

Αντικείμενο επιθυμίας: Κρεμαστό φωτιστικό Julie Cloutier Stoneware

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar