Κουζίνα της εβδομάδας: Paul de Zwart από μια άλλη χώρα στο Λονδίνο

3
Κουζίνα της εβδομάδας: Paul de Zwart από μια άλλη χώρα στο Λονδίνο

Ο φίλος μας Paul de Zwart, ο ιδρυτής του σύγχρονου κατασκευαστή επίπλων χειροτεχνίας Αλλη χώρα (και ο πρώην εκδότης του περιοδικού Wallpaper), πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας την πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα του στο Βορειοδυτικό Λονδίνο. «Βρίσκεται σε ένα βικτοριανό σπίτι σε ταράτσα, το έργο περιλάμβανε την ένωση δύο δωματίων σε ένα για τη δημιουργία μιας νέας κουζίνας τραπεζαρίας», λέει. «Δόθηκε μεγάλη προσοχή στη διατήρηση του χαρακτήρα του σπιτιού και στη διασφάλιση της αρμονίας του νέου και του παλιού, εξ ου και η χρήση ανακυκλωμένων δαπέδων, δίνοντας έμφαση στα φυσικά υλικά και υφές και τη διατήρηση των αναλογιών και των αυθεντικών εξωτερικών ανοιγμάτων του σπιτιού».

Φωτογραφία: Guy Archard.

Ορίστε μια ματιά:

μια άλλη χώρα Πολ Ντιούαρτ κουζίνα του Λονδίνου 5
Πάνω: Η κουζίνα σχεδιασμένη από τον Sebastian Cox είναι της deVol (δείτε την ανάρτησή μας Sebastian Cox για το deVol στο Ηνωμένο Βασίλειο). Τα ξύλινα δάπεδα που έχουν διασωθεί είναι από ειδικούς στην αποκατάσταση Λάσκο, και η γιούτα Χαλί φωλιάς είναι από αυστραλιανή εταιρεία Αρμαδίλο (είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω μιας άλλης χώρας). Η ατσάλινη πόρτα είναι από Perla Windows.
1άλλη κουζίνα Πολ Ντιούαρτ του Λονδίνου 4
Πάνω: Οι βελτιωμένες συσκευές προέρχονται από Fisher & Paykel.
μια άλλη χώρα Πολ Ντιούαρτ κουζίνα του Λονδίνου 9
Πάνω από το Φωτιστικό τοίχου Lampe Gras 304 by DCW Editions διατίθεται από το YLighting (ο Paul προμηθεύτηκε από Είκοσι Είκοσι Ένα στο Λονδίνο).
μια άλλη χώρα Πολ Ντιούαρτ κουζίνα του Λονδίνου 15
Επάνω: Το λακαρισμένο κόκκινο Γραφείο Τζόις είναι από την Pinch Design. Το Strand Pendant του Benjamin Hubert για το Muuto είναι από Είκοσι Είκοσι Ένα. Η μηχανή εσπρέσο είναι από Ρουκέτα, και ο μύλος είναι από Mazzer.
μια άλλη χώρα Πολ Ντιούαρτ κουζίνα του Λονδίνου 1
Πάνω από το Τραπεζαρία Hardy σε μασίφ καρύδι και τη βελανιδιά Ανθεκτικές καρέκλες είναι του David Irwin για το Another Country.

Για πιο χαρακτηριστικές κουζίνες, δείτε:

Αναθεωρώντας την τελειότητα στην κουζίνα ενός επιπλοποιού στο Maine

Ένα «Φρανκενστάιν» ιστορικό σπίτι στο Fishtown της Φιλαδέλφειας, πριν και μετά

A Glassmaker’s Imaginative Studio Kitchen στο Λονδίνο, Περιλαμβάνονται DIY Ikea Hacks

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar