Κουζίνα της εβδομάδας: Μια μπλε κουζίνα στο Άμστερνταμ, Περιλαμβάνονται οι συλλογές

7
Κουζίνα της εβδομάδας: Μια μπλε κουζίνα στο Άμστερνταμ, Περιλαμβάνονται οι συλλογές

Πριν από λίγες εβδομάδες κάναμε μια περιήγηση στο γεμάτο vintage σπίτι του Άμστερνταμ της δεκαετίας του 1880 της στυλίστριας, μαγείρισσας και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Helma Bongenaar (βλ. A Collector’s Vintage-Filled Home in a Former Tavern in Amsterdam). Αυτό που τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή μου στο Instagram, ωστόσο, ήταν η κουζίνα, παλαιότερα μια ταβέρνα όπου σύχναζαν λιμενεργάτες της πόλης, τώρα εφοδιασμένη με το σήμα κατατεθέν της Helma που βρέθηκαν, εξοικονομήθηκαν και συλλέχθηκαν ευρήματα. Ακόμη και τα ντουλάπια διασώθηκαν.

Ο χώρος είναι πλημμυρισμένος από δύο αποχρώσεις του πιο απαλού μπλε – παραδοσιακό στους ολλανδικούς εσωτερικούς χώρους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φως. Επιπλέον, προσθέτει η Helma, «στις μύγες δεν αρέσει αυτό το χρώμα».

Ελάτε μαζί μας για μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτόν τον μοναδικό και πολυεπίπεδο χώρο μαγειρικής.

Φωτογραφία από Helma Bongenaar (@helmabongenaar).

μια είσοδος (στα αριστερά) οδηγεί στο κλασικό γωνιακό σπίτι.  η πρώην ταβέρνα sp 9
Επάνω: Μια είσοδος (στα αριστερά) οδηγεί στο κλασικό γωνιακό σπίτι. Ο πρώην χώρος της ταβέρνας, τώρα κουζίνα, είναι βαμμένος σε δύο αποχρώσεις του μπλε με ένα διακοσμητικό οβάλ στην οροφή και μεγάλα παράθυρα που βλέπουν στον δρόμο του Άμστερνταμ.
η κουζίνα τρέχει κατά μήκος του απέναντι τοίχου.  Η Helma και ο σύζυγός της βρήκαν το μείγμα 10
Επάνω: Η κουζίνα τρέχει κατά μήκος του απέναντι τοίχου. Η Helma και ο σύζυγός της βρήκαν τα ντουλάπια μίξης και ταιριάσματος σε εργοτάξια και σε σκουπίδια: «Πάντα ρωτάμε αν μπορούμε να τα πάρουμε», είπαν Ο κηδεμόνας. Σημειώστε επίσης τον πολυέλαιο από κεραμικά κουτάλια, κατασκευής Helma.
Η helma είναι συλλέκτης και οικονομολόγος από τη φύση της και ένα ντουλάπι με γυάλινη πρόσοψη χωράει 11
Πάνω: Η Helma είναι από τη φύση της συλλέκτης και οικονομολόγος, και ένα ντουλάπι με γυάλινη πρόσοψη κρατά μια από τις πιο πολύτιμες συνθέσεις της: vintage μπολ γαλλικού καφέ, «περισσότερα από 100 διαφορετικά σχέδια, μπλε και άσπρο, ηλικίας 50 έως 100 ετών», λέει. , που μάζεψε όταν δούλευε στο Παρίσι σε ηλικία 18 ετών ως au pair.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar