Κουζίνα της εβδομάδας: Μια λονδρέζικη κουζίνα εμπνευσμένη από παραδοσιακά καταστήματα ψιλικών

3
Κουζίνα της εβδομάδας: Μια λονδρέζικη κουζίνα εμπνευσμένη από παραδοσιακά καταστήματα ψιλικών

Παρατήρησα αργά: κουζίνες που μοιάζουν με επιπλωμένα δωμάτια σε αντίθεση με, λοιπόν, κουζίνες. Αν σας ιντριγκάρει η τάση, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το deVOL’s Ψιλική κουζίνα Η σειρά δομοστοιχειωτών ντουλαπιών είναι εμπνευσμένη, λέει η εταιρεία, από τα παραδοσιακά βρετανικά καταστήματα ανδρικών ενδυμάτων και τις «γυάλινες πόρτες και τα συρόμενα συρτάρια τους, από σειρά σε σειρά από ανυψωτικές δρύινες τρύπες γεμάτες κορδέλες και κουμπιά, σχέδια και υφάσματα και απαλές μπάλες από μαλλί. ”

Πρόσφατα, η deVOL επικοινώνησε μαζί μας για την κουζίνα της εκθεσιακής της πλατείας St. John’s Square, εξοπλισμένη με τα ντουλάπια ψιλικών της, στο Clerkenwell του Λονδίνου. Είναι άνετο, όμορφο και με χαρακτήρα—το τέλειο είδος κουζίνας για τους επόμενους μήνες του κρύου καιρού.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του deVOL.

αυτή η κουζίνα εκθεσιακού χώρου στεγάζεται στον τελευταίο όροφο ενός βικτοριανού αρχοντικού και του f 9
Επάνω: Αυτή η κουζίνα εκθεσιακού χώρου στεγάζεται στον τελευταίο όροφο ενός βικτοριανού αρχοντικού και διαθέτει αυτόνομα αρθρωτά κομμάτια του Haberdasher’s Kitchen σε λαδωμένη βελανιδιά (η σειρά διατίθεται σε πολλά φινιρίσματα και χρώματα). Τα τρίποδα Creedy Stools είναι της deVOL.
τα ντουλάπια βελανιδιού στυλ midcentury, η πρώτη εισβολή της εταιρείας στο u 10
Επάνω: Τα δρύινα ντουλάπια μεσαίου στιλ, η πρώτη εισβολή της εταιρείας σε άβαφα ντουλάπια, έχουν τελειώσει με φιμέ λάδι μίας στρώσης. Οι πάγκοι είναι ακονισμένο μάρμαρο Carrara? το μάρμαρο στο νησί είναι εξαιρετικά λεπτό (20mm) για κομψή εμφάνιση. Το κρεμαστό φως είναι απλώς ένας λαμπτήρας πυράκτωσης που αγοράστηκε από ένα τοπικό κατάστημα υλικού. Η σόμπα είναι της Bertazzoni.
“το σχέδιο ξεκίνησε με τον καμπύλο τοίχο δίπλα στην κουζίνα και το 11
Πάνω: «Το σχέδιο ξεκίνησε με τον καμπύλο τοίχο δίπλα στην κουζίνα και τα χαμηλά παράθυρα», λέει η δημιουργική διευθύντρια Helen Parker. «Χρειαζόμασταν να τονίσουμε και τα δύο αυτά αυθεντικά χαρακτηριστικά, αφήνοντας παράλληλα χώρο για όλους τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους και συσκευές κουζίνας».
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar