Κουζίνα της εβδομάδας: Ένας καθαρός, καλά φωτισμένος χώρος στο Boerum Hill, στο Μπρούκλιν

4
Κουζίνα της εβδομάδας: Ένας καθαρός, καλά φωτισμένος χώρος στο Boerum Hill, στο Μπρούκλιν

Ένα νέο έργο από μια τριάδα συνεργατών σχεδιασμού—Στούντιο εσωτερικής διακόσμησης NYC/Λονδίνο Nune, NY εταιρεία οικιστικής ανάπτυξης Branca & Co., και NY αρχιτέκτονας σχεδιαστής Φράνσις Μίλντρεντ—ένας καθαρός, καλά φωτισμένος χώρος για γαστρονομική ζωή, που βρίσκεται σε μια ανακαινισμένη πέτρα στο Boerum Hill του Μπρούκλιν. Ορίστε μια ματιά:

Φωτογραφία από Σάρα Έλιοτ.

Nune Dean street κουζίνα Μπρούκλιν Πάνω: Τα ντουλάπια είναι βαμμένα Smokey Taupe από τον Benjamin Moore και οι τοίχοι είναι ζωγραφισμένοι Λευκό Origami από τον Sherwin Williams.
Nune Dean street κουζίνα Μπρούκλιν 3 Πάνω: Το γυαλί οπαλίν της δεκαετίας του 1960 Μια απλίκα του Vico Magistretti είναι από το 1st Dibs. Οι πάγκοι και τα ράφια είναι Arabascato Violet από την αδερφή της Νέας Υόρκης Πέτρα BAS.
Nune Dean street κουζίνα Μπρούκλιν 7 Επάνω: Τα ανοιχτά ράφια παρέχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν αντικείμενα και βιβλία μαγειρικής στα ράφια.
nune Dean street κουζίνα Μπρούκλιν 2 Πάνω από το Μπαταρία κουζίνας One Bar είναι από την Καλλίστα.
Nune Dean street κουζίνα Μπρούκλιν 6 Πάνω: Έργο τέχνης από Caroline Walls κρέμεται μπροστά από το Τραπεζαρία Corbett από το Room & Board. Η σουίτα των καρεκλών τραπεζαρίας Martin Visser της δεκαετίας του 1960 είναι από Σύγχρονο Άμστερνταμ.
215 dean street κουζίνα brooklyn nune Πάνω από το Κρεμαστή λάμπα Hubert είναι από το Μενού.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar