Κλέψτε αυτό το βλέμμα: Η χαμηλή αλλά κομψή κουζίνα ενός αρχιτέκτονα του Λος Άντζελες

3
Κλέψτε αυτό το βλέμμα: Η χαμηλή αλλά κομψή κουζίνα ενός αρχιτέκτονα του Λος Άντζελες

Είμαστε ένθερμοι θαυμαστές του Reath Design, το στούντιο εσωτερικής διακόσμησης με έδρα το Λος Άντζελες που ιδρύθηκε από τη Φράνσις Μέριλ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μοιραστήκαμε το τελευταίο τους ολοκληρωμένο έργο, ένα μεσογειακό στιλ του 1920 που μεταμορφώθηκε σε ένα κομψό αλλά ζεστό σπίτι για αρχιτέκτονες Σέρι ΜακΚάιν και η νεαρή οικογένειά της. Σημειώσαμε ιδιαίτερα την παραδοσιακή κουζίνα με την άκρη.

Ας κάνουμε μια περιήγηση στο χώρο και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να μάθετε πώς να αναδημιουργήσετε την εμφάνιση.

Φωτογραφία από Laure Joliet, παραχώρηση του Reath Design.

«Η κουζίνα ήταν απίστευτη», λέει ο mckuin.  «Σύμφωνα με την περίοδο ο 9
Παραπάνω: «Η κουζίνα ήταν ένα απόλυτο έντερο», λέει ο McKuin. «Σύμφωνα με την περίοδο του σπιτιού, είχε ξεκινήσει μόνο του με ένα ντουλάπι και μια επίσημη τραπεζαρία έξω από αυτό. Θέλαμε ένα μεγαλύτερο, πιο ανοιχτό σχέδιο με νησί και χώρο φαγητού.»
Merill and mckuin όπως ο τρόπος που λειτουργεί η σόμπα αβοκάντο με το ελαφρύ gr 10
Πάνω: Οι Merrill και McKuin αρέσκονται στον τρόπο που λειτουργεί η σόμπα σε απόχρωση αβοκάντο με την ελαφριά πρασινωπή απόχρωση των ντουλαπιών και τα χειροποίητα πλακάκια backsplash.
  τα ντουλάπια είναι όλα προσαρμοσμένα.  ο πάγκος είναι λευκός της Ναμίμπια, ένα γαλακτώδες μάρμαρο έτσι 11
Πάνω: Τα ντουλάπια είναι όλα custom. Ο πάγκος είναι το Namibia White, ένα γαλακτώδες μάρμαρο που προέρχεται από μια πέτρινη αυλή στην κοιλάδα San Fernando. (Σημειώστε πώς ο πάγκος της κουζίνας στα αριστερά πέφτει ένα σκαλοπάτι. Πηγαίνετε εδώ για να μάθετε γιατί.)
δίπλα στην πόρτα, αντί για ένα δωμάτιο με λάσπη, ο Merill δημιούργησε ένα
Επάνω: Δίπλα στην πόρτα, αντί για ένα δωμάτιο με λάσπη, ο Merrill δημιούργησε ένα «ντουλάπι από λάσπη» με θέσεις για παλτά, σακίδια, σχολικές εργασίες και κουτιά γεύματος.
το μπαρ/καφέ βρίσκεται δίπλα σε μια εντοιχισμένη εσοχή τραπεζαρίας.  13
Πάνω: Το μπαρ/καφέ βρίσκεται δίπλα σε μια εντοιχισμένη εσοχή τραπεζαρίας.
τρία πράγματα που πρέπει να αγαπήσετε εδώ: η μπρούτζινη βρύση με μία λαβή με υδατογράφημα, η bullno 14
Πάνω: Τρία πράγματα που πρέπει να αγαπήσετε εδώ: η μπρούτζινη βρύση με μία λαβή Στάθμη ύδατος, ο πάγκος με την άκρη της μπλούζας και η φούστα από πλισέ λινό μαντήλι δαμάσκηνου από Λευκά είδη σε γκρι γραμμή της Νέας Υόρκης, μια αξιοσημείωτη οικονομική πηγή υφάσματος.

Εδώ είναι τι χρειάζεστε για να κλέψετε την εμφάνιση.

Φωτισμός

ένα ενιαίο φως επιφάνειας από πορσελάνη και ορείχαλκο από την τρέχουσα συλλογή αιωρείται πάνω από 15
Επάνω: Ένα μόνο πορσελάνη και ορείχαλκος Επιφανειακό Φως από την τρέχουσα συλλογή αιωρείται πάνω από τον νεροχύτη της κουζίνας.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar