Ενημέρωση για την κουζίνα της αρχιτέκτονας της Νέας Υόρκης Elizabeth Roberts, πριν και μετά

4
Ενημέρωση για την κουζίνα της αρχιτέκτονας της Νέας Υόρκης Elizabeth Roberts, πριν και μετά

Η ιταλική ανακαίνιση του αρχοντικού της αρχιτέκτονας Elizabeth Roberts το 1866—από το SRO σε γοητευτικά τακτοποιημένα οικογενειακά δωμάτια σε μια ασπρόμαυρη παλέτα—ήταν το πρώτο έργο που φωτογραφίσαμε για Remodelista: Εγχειρίδιο για το θεωρούμενο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της μακράς διαδικασίας εργασίας για το πρώτο μας βιβλίο, επιστρέψαμε στη θέση του Ρόμπερτς στο Μπρούκλιν τόσες πολλές φορές που έγινε κάτι σαν φίλος. Και έτσι, με χαρά λάβαμε φωτογραφίες ενημέρωσης της κουζίνας από τον Roberts, η εταιρεία του οποίου, ΕΠΟΧΗ (για την Elizabeth Roberts Architects)—τότε στριμώχνονταν στον τελευταίο της όροφο και τώρα μια ομάδα 21 ατόμων—είναι ένα από τα πιο περιζήτητα στούντιο σχεδιασμού της Νέας Υόρκης: δείτε, για παράδειγμα, Serial Remodelers Settle Down και A Very Proper Townhouse Remodel.

«Δυσκολεύτηκα με την ανακαίνιση της δικής μου κουζίνας», έγραψε η Ελίζαμπεθ, η οποία εκτός από τα διαπιστευτήριά της για την αρχιτεκτονική έχει και μάστορα στην ιστορική συντήρηση από την Κολούμπια. «Είναι δύσκολο να βρω χρόνο για να δουλέψω στο σπίτι μου, αλλά επίσης, αν και τα 12χρονα ντουλάπια Ikea και οι πάγκοι από χυμένο σκυρόδεμα χάνονταν, μου άρεσε πολύ η παλιά μου κουζίνα. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να ενημερώσω τους παλιούς μου πιστούς, συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα να αντικαταστήσω τα εξαρτήματα που ήταν τέλεια. Και όμως ήθελα να δείξω κάτι φρέσκο ​​και νέο για όλη τη δουλειά που θα έπρεπε να αντικαταστήσει τα ντουλάπια και τους πάγκους».

Η Ρόμπερτς σκέφτηκε πολύ τη μεταμόρφωση – και αυτό που αρχικά οραματίστηκε εξελίχθηκε σημαντικά με την πάροδο του χρόνου. Ποια στοιχεία κρίθηκαν άξια διατήρησης και ποια ζητήθηκε η αντικατάστασή τους; Ελάτε να δείτε την κουζίνα όπως ήταν και τα αποτελέσματα των νέων αναβαθμίσεων.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά της ERA (@elizabeth_roberts_architects), εκτός αν σημειώνεται.

Πριν

που καταγράφηκε όταν ήταν καινούργια, η κουζίνα ήταν ένα μοντέλο εφευρετικής, συνειδητής κόστους 9
Επάνω: Αποτυπώθηκε όταν ήταν καινούργια, η κουζίνα ήταν ένα μοντέλο εφευρετικής σχεδίασης με γνώμονα το κόστος: ντουλάπια Ikea, πάγκος από χυτό σκυρόδεμα, πλακίδιο πλάτους πλήρους ύψους από ακονισμένα μαρμάρινα πλακάκια Carrara και σειρά Wolf που αγοράστηκε στη λίστα του Craig. Επειδή ο χώρος είναι ορατός από την τραπεζαρία, ο Ρόμπερτς επέλεξε τα ντουλάπια από πάνω: «κάνουν την κουζίνα να αισθάνεται πολύ κουζινική». Φωτογραφία του Matthew Williams από Remodelista Εγχειρίδιο για το Εξεταζόμενο Σπίτι, σελίδες 76-91.

Μετά

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar