Βιβλίο Open House για προσιτές κομψές ανακαινίσεις σπιτιών από την Amanda Pays και τον Corbin Bernsen

4
Βιβλίο Open House για προσιτές κομψές ανακαινίσεις σπιτιών από την Amanda Pays και τον Corbin Bernsen

2. Να είσαι φειδωλός χωρίς να θυσιάζεις το στυλ.

Ο φίλος της αδερφής της Αμάντα έφτιαξε την πέργκολα και ο Κόρμπιν πρόσθεσε το ψάθινο κάλυμμα, φύτεψε γουιστέρια και παρουσίασε το κάλυμμά τους αποσυντεθειμένος γρανίτης.

Το ζευγάρι είναι πραγματικά συνειδητοποιημένο με το κόστος: Το υπαίθριο τραπέζι πρωινού τους ήταν ένα εύρημα από το Rose Bowl Flea Market και οι καρέκλες προέρχονταν από ένα κατάστημα λυγαριών στο κοντινό La Brisbal, στην Ισπανία, για 30 € το καθένα. Αγοράζουν επίσης συσκευές σε πώληση από την Build.com και την Costco και χρησιμοποιούν υπολείμματα πέτρας για πάγκους. Ωστόσο, έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν. γι‘ αυτούς, η λιτότητα εμπνέει τη δημιουργικότητα.

η μοντέρνα κουζίνα της αγροικίας στο mas maroc, amanda pays και corbin bernsen's hou 11

3. Επιλέξτε υλικά που δεν χρειάζονται μεγάλη συντήρηση.

Νέες γαλλικές πόρτες ανοίγουν στην κουζίνα και το νησί της από χυτό σκυρόδεμα, άλλο ένα από τα βασικά στοιχεία του σπιτιού του ζευγαριού (δείτε την κουζίνα τους στο Studio City στο βιβλίο Remodelista).

Η Amanda ταιριάζει πάντα με ανθεκτικά φινιρίσματα. Εκτός από το σκυρόδεμα – «εξαιρετικά προσιτό αν δεν σας πειράζει μερικές τσακίσεις εδώ κι εκεί» – στα αγαπημένα περιλαμβάνονται πλάκες εξωτερικού χώρου που χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους, βαμμένα ξύλινα δάπεδα και πλακάκια. Δεν της άρεσε το σκούρο χρώμα από τερακότα των υπαρχόντων πλακιδίων δαπέδου της κουζίνας, αλλά αντί να τα αντικαταστήσει, τα έβαψε γκρι: «Στη Γαλλία, έχουν χρώμα για κάθε επιφάνεια, οπότε πήραμε ένα κεραμικό χρώμα».

η μοντέρνα κουζίνα της αγροικίας στο mas maroc, amanda pays και corbin bernsen's hou 12

4. Δημιουργήστε μια συνεκτική παλέτα.

Σε όλα της τα έργα, η Amanda επιλέγει μια ουδέτερη παλέτα τριών ή τεσσάρων συμπληρωματικών χρωμάτων που χρησιμοποιεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για να δημιουργήσει μια ενιαία εμφάνιση. Για τους τοίχους και τις οροφές, σχεδόν πάντα κολλάει με λευκό, και για ξυλουργικές εργασίες και δάπεδα, το γκρι είναι η υπογραφή της – χρησιμοποίησε ένα γκρι βότσαλο στις σκάλες και τις σανίδες και ένα γκρι ψευδάργυρο στις πόρτες, τα κουφώματα και τα παντζούρια και ως βαμμένο πιτσιλιές στην κουζίνα. (Σημειώστε επίσης το λευκό πλαίσιο γύρω από το ψυγείο που ταιριάζει με τη γύψινη βάση του νησιού.)

Μερικά από τα αγαπημένα χρώματα βαφής της Amanda: Sydney Harbour’s Γύψος του Παρισιού και το Stonington Grey του Benjamin Moore, το Decorator’s White και το Simply White. Στη Γαλλία, χρησιμοποίησε χρώματα Luxens-Λευκό εσωτερικό, Gris Galet, και Zinc Grey—από τον Leroy Merlin: «Η απάντηση της Γαλλίας στο Home Depot», (και επίσης η πηγή για τις περισσότερες από τις συσκευές του σπιτιού).

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar