Απαιτούμενη ανάγνωση: The Kinfolk Home

3
Απαιτούμενη ανάγνωση: The Kinfolk Home

Όταν ανακαλύψαμε για πρώτη φορά το Kinfolk, οι ιδρυτές Nathan και Katie Williams ζούσαν στο Portland, OR, και το πρωτοποριακό mag τους είχε μια ξεκάθαρα ατμόσφαιρα Βορειοδυτικού Ειρηνικού. Η επωνυμία Kinfolk έχει εξελιχθεί από τότε και ο Nathan και η Katie έχουν πλέον την έδρα τους στην Κοπεγχάγη και οι γεωγραφικοί τους ορίζοντες έχουν επεκταθεί σημαντικά. Το βιβλίο τους που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, The Kinfolk Home: Interiors for Slow Living, αντανακλά τον νέο διεθνισμό τους, με 35 σπίτια από τις ΗΠΑ, τη Σκανδιναβία, την Ιαπωνία και όχι μόνο. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το διαμέρισμα της Στοκχόλμης της στυλίστριας Joanna Laven και του προγραμματιστή David Wahlgren, και οι δύο θιασώτες των vintage επίπλων του μέσου αιώνα και της χαλαρής, χαλαρής διακόσμησης.

Οι φωτογραφίες είναι απόσπασμα από The Kinfolk Home: Interiors for Slow Living από τον Nathan Williams (Artisan Books). Φωτογραφίες από τον Kristofer Johnsson πνευματικά δικαιώματα 2015.

Απαιτούμενη ανάγνωση Το πορτρέτο του Kinfolk Home 3

Επάνω: Ένα φωτιστικό Venini της δεκαετίας του 1960 φωτίζει το σαλόνι. Ο πίνακας είναι του Albert Johansson, ενός Σουηδού μινιμαλιστή ζωγράφου. Τα πατώματα είναι παρκέ.

Απαιτούμενη ανάγνωση Το πορτρέτο του Kinfolk Home 4

Επάνω: Κυριαρχούν τα ανοιχτά γκρι, εναρμονισμένα με το σκανδιναβικό φως.

Απαιτούμενη ανάγνωση Το πορτρέτο του Kinfolk Home 5

Above L: A Sunburst Clock του George Nelson. Πάνω από το R: Η Joanna και ο David με τα δύο παιδιά τους.

Απαιτούμενη ανάγνωση Το πορτρέτο του Kinfolk Home 6

Επάνω: Στην κουζίνα, ένα τραπέζι φαγητού και οι καρέκλες του μεσαίου αιώνα έρχονται σε αντίθεση με την επισημότητα του ντουλαπιού.

Απαιτούμενη ανάγνωση Το πορτρέτο του Kinfolk Home 7

Πάνω: Μια απλίκα από τον Jielde. Η Joanna αγόρασε τον πίνακα του Lennart Sand σε δημοπρασία και τον έβαλε σε νέα πλαισίωση.

Εξώφυλλο βιβλίου για το σπίτι του kinfolk

Πάνω: Το Kinfolk Home: Interiors for Slow Living κοστίζει 31,50 $ από την Amazon. Φωτογραφία μέσω Kinfolk’s Ίνσταγκραμ ταίζω.

Δείτε όλες τις επιλογές μας για Απαιτούμενη ανάγνωση εδώ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar