Απαιτούμενη ανάγνωση: „Simplicity at Home,“ από τον ιδρυτή της Fog Linen Yumiko Sekine

5
Απαιτούμενη ανάγνωση: „Simplicity at Home,“ από τον ιδρυτή της Fog Linen Yumiko Sekine

Yumiko Sekine, ιδρυτής του Εργασία με λευκά είδη ομίχλης, η επωνυμία οικιακών ειδών με έδρα το Τόκιο, είναι σε μια προσπάθεια να αναβιώσει την τέχνη της απλότητας και της χειροτεχνίας. Είναι από καιρό αγαπημένη των Remodelista (έχουμε παρουσιάσει τη δουλειά της στα τρία βιβλία μας και όλοι έχουμε πετσέτες τσαγιού, δίσκοι με επίστρωση γραμμής, καλάθια και πολλά άλλα από τη σειρά της), οπότε μας κίνησε το ενδιαφέρον να μάθουμε ότι έχει συντάξει τη μινιμαλιστική αλλά ψυχική προσέγγισή της για να ζήσει σε ένα νέο βιβλίο, Απλότητα στο σπίτι, από το Chronicle Books.

Πριν από δέκα χρόνια, η πρώτη σειρά του Sekine περιελάμβανε μόλις επτά αντικείμενα. τώρα, 10 χρόνια μετά, η Fog Linen Work παράγει μια εκτεταμένη σειρά λευκών ειδών πρώτης ανάγκης για το σπίτι, καθώς και κομψά ορειχάλκινα είδη αποθήκευσης, συρμάτινα καλάθια, ρούχα και πολλά άλλα.

Και τι γίνεται με το δικό της λιτό, πρόσφατα χτισμένο σπίτι στο Τόκιο; «Έχω περάσει πολύ χρόνο σκεπτόμενος τον καλύτερο τρόπο να κατοικήσω σε αυτόν τον νέο χώρο», λέει, «που μου έδωσε φρέσκα μάτια και μια ανανεωμένη επιθυμία να ζήσω πλούσια με λιγότερα και να βρω περισσότερη απλότητα και ευκολία στο ΖΩΗ. Ονομάζω την προσέγγισή μου «χαρούμενα μινιμαλιστική» γιατί πιστεύω ότι με λιγότερα, μπορείτε να βρείτε μεγαλύτερη απόλαυση σε αυτό που έχετε».

Εδώ είναι μια περιήγηση:

Φωτογραφία από Nao Shimizu.

λινό ομίχλης fumiko sekine απλότητα στο σπίτι 12
Επάνω: Μια γωνιά στο σπίτι της Yumiko είναι ζωντανή από μια κουρτίνα σε στυλ Pojagi, φτιαγμένη από ραμμένα μαζί λινά πανιά κουζίνας.
λινό ομίχλης fumiko sekine απλότητα στο σπίτι 10
Πάνω: Ένα πρώιμο ταξίδι στη Λιθουανία ενέπνευσε τη Yumiko να παράγει λευκά είδη για το σπίτι. που φαίνεται εδώ, ένα τραπέζι ντυμένο με ένα ύφασμα με σχέδιο του σχεδίου της στο σπίτι της στο Τόκιο.
λινό ομίχλης fumiko sekine απλότητα στο σπίτι 1
Πάνω: Ένα vintage ντουλάπι περιέχει τα απαραίτητα για την κουζίνα. Τα λευκά είδη αποθηκεύονται στα συρμάτινα καλάθια της Yumiko.
ομίχλη λευκά είδη κουζίνας
Πάνω από: Λαμβάνεται υπόψη κάθε λεπτομέρεια, από τη μίνιμαλ σχάρα μέχρι τον εμαγιέ βραστήρα τσαγιού Staub.
λευκά είδη ομίχλης fumiko sekine απλότητα στο σπίτι 11
Πάνω: «Συχνά ξεχνάω πού βάζω τα πράγματα», λέει η Yumiko, «και όταν τα πάντα εκτίθενται, είναι πιο εύκολο να βρω αυτό που ψάχνω με ανοιχτά ράφια».
λευκά είδη ομίχλης fumiko sekine απλότητα στο σπίτι 3
Πάνω: «Πιστεύω ότι ένα πολύ ανανεωμένο υπνοδωμάτιο είναι το καλύτερο για ύπνο», λέει η Yumiko. „Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε έναν χώρο να αισθάνεται ακατάστατος είναι να περιορίσετε την χρωματική παλέτα στα ουδέτερα.“
λευκά είδη ομίχλης fumiko sekine απλότητα στο σπίτι 9
Πάνω: «Στο μπάνιο, επέλεξα ένα ντουλάπι με πόρτα, αλλά εξακολουθώ να προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μικρά γυάλινα βάζα για μια λιγότερο ακατάστατη εμφάνιση», λέει η Yumiko, «Και πάντα ψάχνω τρόπους να κάνω τα καθημερινά αντικείμενα πιο ευχάριστα. να εξετάσουμε.“
λευκά είδη ομίχλης fumiko sekine απλότητα στο σπίτι 2
Πάνω: Οι πρώτες 100 προπαραγγελίες του Simplicity at Home (27,50 $ από το Fog Linen) θα λάβουν ένα αντίγραφο του βιβλίου με έναν χειροποίητο σελιδοδείκτη υπογεγραμμένο από τη συγγραφέα, Yumiko Sekine. Διατίθεται επίσης από το Bookshop για $25,30.

Για περισσότερα ιαπωνικά σχέδια, δείτε:

Brass Tacks: Small, Quietly Beautiful Storage Essentials από τα λευκά είδη ομίχλης

Τα 20 καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα για τον σχεδιασμό ιαπωνικών ειδών σπιτιού

10 ιδέες για το σχεδιασμό ενός κήπου εμπνευσμένου από την Ιαπωνία, με τον Marc Keane

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar