Απαιτούμενη ανάγνωση: Στην παρέα των γυναικών

4
Απαιτούμενη ανάγνωση: Στην παρέα των γυναικών

Γνωριστήκαμε Σφουγγάρι σχεδίασης Η Grace Bonney λίγο μετά την κυκλοφορία του Remodelista πριν από σχεδόν μια δεκαετία—όταν παρουσίασε το σπίτι μου στο Mill Valley ή συνδέθηκε με μια από τις αναρτήσεις μας, νιώσαμε ότι φτάσαμε. Με τα χρόνια, έχτισε μια μίνι αυτοκρατορία και βοήθησε να ξεκινήσει η καριέρα δεκάδων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και δημιουργών. Με χαρά λοιπόν πήραμε στα χέρια μας το νέο της βιβλίο, Στην παρέα των γυναικών, ακριβώς έξω από το Artisan, το οποίο αναδεικνύει περισσότερους από 100 δημιουργούς και τις ιστορίες τους (η Grace το αποκαλεί «ο όνειρο του δείπνου που ζωντανεύει»). Ελάτε να δούμε επτά αξιόλογους σχεδιαστές από το βιβλίο:

Οι φωτογραφίες είναι αποσπάσματα από In the Company of Women: Έμπνευση και συμβουλές από πάνω από 100 κατασκευαστές, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες από την Grace Bonney (Artisan Books). Φωτογραφία από τον Sasha Israel, εκτός από εκεί που σημειώνεται.

στην παρέα των γυναικών εξώφυλλο βιβλίου από τον τεχνίτη στο remodelista 9

Πάνω από: Στην παρέα των γυναικών είναι προς το παρόν διαθέσιμο για 22,43 $ στο Amazon.

δικαστήριο της Σιβηρίας παρέα με γυναίκες από τον William Meppem στο remodelista 10

Πάνω: Όπως η Grace, είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της Αυστραλιανής σχεδιάστριας προϊόντων και επίπλων Sibella Court (συμπεριλαμβανομένης της νέας συλλογής υλικού για τη δική της εταιρεία, The Society Inc). «Η Sibella έχει μια έμφυτη αίσθηση του στυλ και ξέρει πάντα πώς να κάνει ένα σπίτι να αισθάνεται φιλόξενο και άνετο», λέει η Grace. «Με εμπνέει συνεχώς με την ικανότητά της να μετατρέπει οποιοδήποτε δωμάτιο σε έναν αναζωογονητικό χώρο». Φωτογραφία από τον William Meppem.

michele quan παρέα με γυναίκες από τη sasha israel στο remodelista 11

Επάνω: Οι κεραμικές καμπάνες και οι γλυπτικές αλυσίδες της Michele Quan (που εμφανίζονται εδώ, σε επεξεργασία σε ένα τραπέζι εργασίας) είναι μια απαραίτητη λεπτομέρεια στους κομψούς εσωτερικούς χώρους παντού. «Το έργο του Michele είναι άμεσα αναγνωρίσιμο όπου κι αν βρίσκεται», λέει η Grace. «Ακολουθώ τη δουλειά της από τότε που μετακόμισα για πρώτη φορά στο Μπρούκλιν το 2003. Τα κεραμικά της κουδούνια είναι ένα από τα λίγα κομμάτια που αγόρασα εκείνες τις μέρες, τα οποία δεν θα αποχωριστώ ποτέ, μα ποτέ».

Η Eileen Fiher παρέα με γυναίκες από τη sasha israel στο remodelista 12

Πάνω: Ένα από τα αγαπημένα μας ονόματα στο χώρο της μόδας και του οικολογικού σχεδιασμού; Eileen Fisher. «Κάθε φορά που νιώθω άβολα με τα ρούχα μου, επιστρέφω στην Eileen Fisher για σχέδια που ξέρω ότι θα με κάνουν να νιώθω ψύχραιμη, ήρεμη και σίγουρη», λέει η Grace.

Η ariel alaska παρέα με γυναίκες από τη sasha israel στο remodelista 13

Πάνω από: Αριέλε ΑλάσκαΤα μακρόστενα κουτάλια σερβιρίσματος από σκούρο ξύλο και οι τέλεια στρογγυλές σανίδες κοπής —που φαίνονται εδώ κρεμασμένες στον τοίχο στο στούντιο της στο Μπρούκλιν— προσθέτουν μια οργανική νότα σε κάθε κουζίνα. Λέει η Grace: «Η Ariele εισήγαγε μια νέα γενιά κατασκευαστών στην τέχνη της ξυλουργικής».

Η sheila γέφυρες παρέα με γυναίκες από τη sasha israel στο remodelista 14

Πάνω: Η τόλμη, το χρώμα και η περιστασιακή ασεβής λεπτομέρεια είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα Sheila Bridges‘ δωμάτια (παράδειγμα: αυτός ο τοίχος με ρίγες στο γραφείο της στο Χάρλεμ). «Η τολμηρή άποψη της Sheila είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα σε έναν κλάδο που μπορεί πολύ συχνά να βρει άνεση όταν τα πράγματα φαίνονται ίδια», λέει η Grace.

Justina blakeney παρέα με γυναίκες από τον echo και τον κόμη στο remodelista 15

Πάνω: Εάν ακολουθείτε τη ροή Instagram της Justina Blakeney, @thejungalow, είστε εξοικειωμένοι με την αγάπη της για τα πλούσια φυτά και τη μποέμ υφή. «Η παθιασμένη και ενθουσιώδης αγάπη της Justina για όλα τα πολύχρωμα και μοτίβα μου θυμίζει ξανά και ξανά ότι το σχέδιο μπορεί και πρέπει να είναι διασκέδαση,», λέει η Γκρέις. Φωτογραφία από τους Echo and Earl.

Η ελπίδα και ο κρίνος stockman παρέα με γυναίκες από τη sasha israel στο remodelista 16

Πάνω: Για τους Block Shop textiles, η Hopie και η Lily Stockman συνεργάζονται με έναν κύριο εκτυπωτή στο Bagru της Ινδίας και χρησιμοποιούν παραδοσιακές ινδικές τεχνικές μπλοκαρίσματος χεριών για να δημιουργήσουν μοντέρνα σχέδια, όμορφα στην Καλιφόρνια. Ο Bonney θαυμάζει την «αφιέρωσή τους στην ευημερία και την επιτυχία των ταλαντούχων τεχνιτών με τους οποίους συνεργάζονται στα σχέδιά τους».

Για περισσότερες γυναίκες κατασκευαστές, παραλάβετε Στην παρέα των γυναικών και δείτε τις αναρτήσεις μας:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar