Απαιτούμενη ανάγνωση: Μια ματιά στο «Workstead: Interiors of Beauty and Necessity»

4
Απαιτούμενη ανάγνωση: Μια ματιά στο «Workstead: Interiors of Beauty and Necessity»

Παράθυρα από βιτρό, πυργίσκος, πισίνα: Θα σας συγχωρούσαν που σκεφτήκατε αυτό το ιστορικό σπίτι της Αποικιακής Αναγέννησης, ανακαινισμένο από Χώρο εργασίας, ήταν οπουδήποτε εκτός από τη Νέα Υόρκη, αλλά θα κάνετε λάθος. Εκπληκτικό αλλά αληθινό: Βρίσκεται στο Prospect Park South στο Μπρούκλιν, ενημερωμένο με προσοχή από τον διευθυντή Ryan Mahoney και την ομάδα με έδρα το Μπρούκλιν και το Χάντσον.

Το έργο είναι επίσης το αποκορύφωμα της πρώτης μονογραφίας του στούντιο, Workstead: Interiors of Beauty and Necessity, αυτό το μήνα από τον Rizzoli, που εξιστορεί τα πρώτα 10 χρόνια του Workstead. (Είμαστε θαυμαστές για σχεδόν τόσο καιρό: Η πρώτη μας ανάρτηση στην εταιρεία, πολύ πίσω το 2012, ξεκίνησε: „Αν στοιχηματίζαμε στο επόμενο αστέρι στο design, θα βάζαμε κάποια χρήματα στο Workstead.“)

Μια δεκαετία αργότερα, ελάτε μαζί μας για μια εσωτερική ματιά σε αυτό το ιστορικό σπίτι του Μπρούκλιν, έναν από τους 10 εμβληματικούς εσωτερικούς χώρους που παρουσιάζονται στο βιβλίο.

Φωτογραφία από Μάθιου Ουίλιαμς από Workstead: Interiors of Beauty and Necessity.

το τριώροφο σπίτι χρειάστηκε προσεκτική ενημέρωση.  mahoney και η ομάδα εργασίας 9
Πάνω: Το τριώροφο σπίτι απαιτούσε προσεκτική ενημέρωση. Ο Mahoney και η ομάδα του Workstead προσέγγισαν το έργο με τρεις προτεραιότητες: διατήρηση των ιστορικών λεπτομερειών του σπιτιού, προσθήκη εξαιρετικής επεξεργασίας και μια ενθαρρυντική αίσθηση απόδρασης και φύσης, ακόμη και στη μέση του Μπρούκλιν.
ένας πολυέλαιος από γύψο με βάση το Μπρούκλιν, ο τεχνίτης Stephen Antonson κρέμεται στο en 10
Επάνω: Ένας πολυέλαιος από τεχνίτη γύψου από το Μπρούκλιν Stephen Antonson κρέμεται στην είσοδο.
το mudroom διαθέτει μια ποιμενική τοιχογραφία (στην πραγματικότητα ταπετσαρία από την gracie, purveyors 11
Επάνω: Το mudroom διαθέτει μια ποιμενική τοιχογραφία (στην πραγματικότητα ταπετσαρία από Gracie, προμηθευτές σχεδίων ζωγραφικής στο χέρι από το 1898) και ένα vintage ρολόι.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar