Απαιτούμενη ανάγνωση: Μια ματιά στο „The Maine House“

3
Απαιτούμενη ανάγνωση: Μια ματιά στο „The Maine House“

„Maine is not a teardown“: Αυτή είναι η παροιμία που οδήγησε τη φωτογράφο Maura McEvoy, την καλλιτεχνική διευθύντρια Basha Burwell και τη συγγραφέα Kathleen Hackett να ταξιδέψουν πάνω από 3.000 μίλια σε όλη την πολιτεία Pine Tree – εκτείνοντας „δεκάδες δάχτυλα γης, περνώντας με πλοία σε όρμους και φτάνει, περνώντας τολμηρούς αμφίβολους χωματόδρομους και περπατώντας σε παραθαλάσσιες πόλεις», γράφουν—για να απαθανατίσουν τα εντυπωσιακά σπίτια του Μέιν, από παράκτιες παράγκες μέχρι αγροκτήματα στην ενδοχώρα, εξοχικές κατοικίες μέχρι καμπίνες.

Το αποτέλεσμα είναι Το Maine House, αυτό το μήνα από το Vendome. Αυτά είναι σπίτια με χαρακτήρα και ιστορία—και το βιβλίο είναι μια επιβεβαίωση ότι οι χώροι που έχουν φθαρεί από το χρόνο, ζουν σε εσωτερικούς χώρους κορυφώνουν τους εσωτερικούς χώρους με πολύτιμη διακόσμηση, ότι οι αναμνήσεις προσθέτουν νόημα και ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα παλιά, αυθεντικά οστά.

Ρίξτε μια ματιά σε ένα από τα 30 σπίτια του βιβλίου, που βρίσκονται σε ένα νησί έξω από την ακτή.

Φωτογραφία από τη Maura McEvoy μέσω Το Maine House.

αυτό το ξεπερασμένο σπίτι της Μέιν ήταν στην οικογένεια 9 του Jim Terry
Πάνω: Αυτό το ξεπερασμένο σπίτι στο Μέιν βρίσκεται στην οικογένεια του Τζιμ Τέρι από το 1917, όταν το έχτισαν οι παππούδες του. Η διατήρησή του έχει γίνει οικογενειακή υπόθεση, με τη φυλή να βυθίζει τα χέρια του γκρι έρπητα ζωστήρα για να πλαισιώσει και ακόμη και να συσπειρώνεται για (κάπως) να στηρίξει το θεμέλιο με το χέρι. Η οικογένεια, επίσης, συχνά γεμίζει το σπίτι, με υπερχειλισμένους επισκέπτες που κατασκηνώνουν σε ένα κοντινό νησί.
η είσοδος πλαισιώνεται, με πολύ βασικό τρόπο, από στοιβαγμένους κορμούς και ανυψωτικό ανυψωτικό 10
Επάνω: Η είσοδος πλαισιώνεται, με πολύ τρόπο του Maine, από στοιβαγμένους κορμούς και κρεμαστά σωσίβια.
το αρχικό χρώμα τοίχου του σπιτιού—ένα ενδιαφέρον, ξεπερασμένο μπλε gre 11
Επάνω: Το αρχικό χρώμα τοίχου του σπιτιού -ένα ενδιαφέρον, ξεπερασμένο μπλε-πράσινο- παραμένει αμετάβλητο. Η γιαγιά του Τζιμ «προσδιόρισε η ίδια τον λεκέ—ένα μείγμα από πρωσικό μπλε, κίτρινη ώχρα, λινέλαιο και νέφτι», σύμφωνα με Το Maine House.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar