Απαιτούμενη ανάγνωση: Εσωτερικοί χώροι ΔΙΣΚΟΥ: Πορτραίτα σπιτιού

3
Απαιτούμενη ανάγνωση: Εσωτερικοί χώροι ΔΙΣΚΟΥ: Πορτραίτα σπιτιού

Ήταν μια χρονιά με απίστευτα γεγονότα, οπότε θα σας συγχωρούσαν αν χάσατε τα νέα ότι οι σχεδιαστές πίσω Εσωτερικοί χώροι ΔΙΣΚΩΝ, τα έργα του οποίου έχουμε υποστηρίξει συχνά στον ιστότοπό μας, κυκλοφόρησε με ένα βιβλίο την περασμένη άνοιξη. Πορτρέτα του σπιτιού (εκδ. Rizzoli) παρουσιάζει το εντυπωσιακό εύρος της δουλειάς τους την τελευταία δεκαετία, αλλά υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που διατρέχει τις σελίδες: το Λος Άντζελες.

«Θέλαμε το βιβλίο να αντιπροσωπεύει την ποικιλομορφία των γειτονιών που εργαζόμαστε στο Λος Άντζελες, από το λοφώδες και καταπράσινο έδαφος της Λίμνης Σίλβερ, μέχρι τα διαμερίσματα του πάρκου Χάνκοκ, μέχρι τα φαράγγια της Σάντα Μόνικα στην πλευρά του ωκεανού», λέει ο Ντέιβιντ Τζον Ντικ. που μαζί με την Krista Schrock ίδρυσαν την εταιρεία. «Τα κεφάλαια δημιουργήθηκαν ως καρτ ποστάλ—ένα έργο για κάθε γειτονιά—και γράψαμε για τα καθοριστικά χαρακτηριστικά και το ιστορικό πλαίσιο κάθε γειτονιάς. Το πώς προσεγγίσαμε τους εσωτερικούς χώρους αντικατοπτρίζεται στη θέση κάθε έργου.»

Ακολουθεί μια ματιά σε ένα από τα έργα που παρουσιάζονται στο βιβλίο, ένα σπίτι ισπανικού στιλ της δεκαετίας του 1920 στο Rustic Canyon της Σάντα Μόνικα.

Φωτογραφία από Σαμ Φροστ, παραχώρηση του Εσωτερικοί χώροι ΔΙΣΚΩΝ.

“η κουζίνα είναι ένα από τα αγαπημένα μας δωμάτια σε αυτό το σπίτι, καθώς είναι 9
Πάνω: «Η κουζίνα είναι ένα από τα αγαπημένα μας δωμάτια σε αυτό το σπίτι, καθώς αισθάνεται τόσο ξεκάθαρα την προσωπικότητα της οικογένειας που ζει εδώ», μοιράζεται η Krista. «Αναφερθήκαμε στις αγγλικές κουζίνες (απλά αγγλικά, Devol), καθώς ο πελάτης είναι από την Αγγλία, αλλά δεν θέλαμε η κουζίνα να έχει παραδοσιακή αίσθηση». Το μάρμαρο Calacatta Viola συνθέτουν τον πάγκο και το backsplash. Τα ντουλάπια είναι βαμμένα Farrow & Ball Πράσινος Καπνός.
ασβεστόλιθος, “αντικέ για την υφή,”  χρησιμοποιήθηκε για 10
Επάνω: Ο ασβεστόλιθος, «παλαιωμένος στο χέρι για υφή», χρησιμοποιήθηκε για ένα πιο διακριτικό νησί. «Τα κρεμαστά φώτα ανακαλύφθηκαν ενώ ταξίδευαν στο Γιουκατάν, στην πόλη Μέριντα. Είναι από ντόπιους τεχνίτες. η εταιρεία ονομάζεται Σαν αυτό. Η δουλειά τους έχει μια απλότητα που θαυμάζουμε και μας αρέσει η σύνδεση με το Μεξικό, καθώς οι πελάτες μας έχουν ταξιδέψει εκεί πολλές φορές και το λατρεύουν», λέει ο David.
στο ντουλάπι, πλακάκια clé από την ανατολική πήλινα συλλογή τους στη σειρά wa 11
Πάνω: Στο ντουλάπι, Clé πλακάκια από τους Ανατολικά πήλινα σκεύη γραμμή συλλογής στους τοίχους.
το έργο ανακαινίστηκε που περιελάμβανε μια νέα προσθήκη που στεγάζει την κουζίνα 12
Πάνω: Το έργο αναδιαμόρφωσε που περιελάμβανε μια νέα προσθήκη που στεγάζει την κουζίνα και την παρακείμενη τραπεζαρία. Το τραπέζι κατασκευάστηκε κατά παραγγελία από την DISC στο Λος Άντζελες, εμπνευσμένο από ένα πρωτότυπο σχέδιο από OZ Architects Inc., και οι καρέκλες είναι από Αντίκες του Big Daddy στο Λος Άντζελες. ο
“μερικές από τις καμάρες στο σπίτι είναι πρωτότυπες και μερικές από τις άλλες 13
Πάνω: «Ορισμένες από τις καμάρες στο σπίτι είναι πρωτότυπες και κάποιες άλλες έχουν δημιουργηθεί για να διατηρούν τη συνέπεια. Ο Greg Cahill της Cahill & Leese Architects έκανε όλη την αρχιτεκτονική για το σπίτι και είναι υπεύθυνος για αυτά τα σχεδιαστικά στοιχεία.», λέει ο David. Alonzo Construction υπό την προϋπόθεση της γενικής σύμβασης.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar