Απαιτούμενη ανάγνωση: Διαμονή, από τους ιδιοκτήτες του General Store στο Σαν Φρανσίσκο

4
Απαιτούμενη ανάγνωση: Διαμονή, από τους ιδιοκτήτες του General Store στο Σαν Φρανσίσκο

Από τότε που παρουσιάσαμε τη χαμηλών τόνων καμπίνα του 1920 της Serena Mitnik-Miller και του Mason St. στην Καλιφόρνια cool, και ένα συγκεκριμένο είδος μη-προσπαθώντας-πολύ σκληρής αλλά λαμπερής και επεξεργασμένης αισθητικής. Ευτυχώς αποκαλύπτουν τα κόλπα τους στο πρώτο τους βιβλίο, Διαμονή: Στοχαστική ζωή με Πιο λιγο, ακριβώς έξω από Abrams. σε αυτό, εξιστορούν τα έργα τους μαζί ως ζευγάρι – από το General Store μέχρι τους δικούς τους χώρους διαβίωσης – και αποκαλύπτουν πώς να δημιουργήσουν φυσικούς, απλούς χώρους, εφικτούς ακόμη και για νέους DIYers και όσους έχουν προϋπολογισμό. Εδώ είναι μια ματιά στο εσωτερικό του βιβλίου.

Φωτογραφία από Μαρίκο Ριντ, από Διαμονή: Στοχαστική ζωή με λιγότερα.

το βιβλίο βασίζεται στους mitnik Miller και St.  πεποίθηση του Πέτρου ότι 9
Πάνω: Το βιβλίο βασίζεται στην πεποίθηση του Mitnik-Miller και του St. Peter ότι οι χώροι είναι καλύτεροι όταν απογυμνώνονται για να αποκαλύπτουν καλά οστά και πολύ φως και γεμίζουν με πράγματα που έχουν νόημα. Είναι ένας τρόπος ζωής που έχουν ενσωματώσει σε δύο τοποθεσίες του General Store, πολλά διαμερίσματα—συμπεριλαμβανομένου ενός διαμερίσματος στην οδό Irving, που εμφανίζεται εδώ—και, τώρα, στο σπίτι τους στο Topanga Canyon.
μια γωνιά πρωινού στο υπέροχο διαμέρισμα του ζευγαριού στον αυτοκινητόδρομο αποτελεί παράδειγμα 10
Πάνω: Μια γωνιά πρωινού στο διαμέρισμα του ζευγαριού Great Highway αποτελεί παράδειγμα αυτού που αποκαλούν «το μείγμα»: έπιπλα και εξαρτήματα που «αντιπροσωπεύουν ένα είδος χάρτη της ζωής και των προτιμήσεών μας», όλα δεμένα μεταξύ τους με μια ουδέτερη παλέτα και φυσικά υλικά. Εδώ, ένα τραπέζι Alvar Aalto συνδυάζεται με ένα σκαμπό από μπαστούνι, ένα εύρημα υπαίθριων παζαριών.
το βιβλίο καλύπτει μεγάλα βήματα για κάθε έργο (“vision”, 11
Επάνω: Το βιβλίο καλύπτει βήματα μεγάλων εικόνων για οποιοδήποτε έργο („Όραμα“, „Αποδομή“ ή αφαίρεση χώρων μέχρι τα δοκάρια και „Φωλιασμό“) καθώς και παξιμάδια και μπουλόνια: πώς να αφαιρέσετε την επένδυση πόρτας και παραθύρου, να εγκαταστήσετε φεγγίτες για μέγιστο φως, ανταλλάξτε φωτιστικά, αγοράστε ένα χαλί και βρείτε το ιδανικό λευκό χρώμα. Εδώ, η κουζίνα του ζευγαριού Topanga Canyon.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar