Απαιτούμενη ανάγνωση: Ένα δικό της δωμάτιο: Μέσα στα σπίτια και τις ζωές των δημιουργικών γυναικών

3
Απαιτούμενη ανάγνωση: Ένα δικό της δωμάτιο: Μέσα στα σπίτια και τις ζωές των δημιουργικών γυναικών

Νέο από τη συγγραφέα και φωτογράφο Robyn Lea με έδρα την Αυστραλία, Ένα δικό της δωμάτιο: Μέσα στα σπίτια και τις ζωές των δημιουργικών γυναικών αξίζει μια θέση στο τραπεζάκι του καφέ σας. Είναι ισοδύναμη μελέτη βιογραφίας και εσωτερικής διακόσμησης, στην οποία συμμετέχουν 20 γυναίκες με καλλιτεχνική κλίση σε όλο τον κόσμο και τους χώρους διαβίωσής τους. Εδώ είναι μια ματιά:

Η σχεδιάστρια μόδας Marta Ferri στο Μιλάνο

ένα δωμάτιο της δικής της marta ferri
Επάνω: Το σαλόνι στο σπίτι της Marta Ferri στο Μιλάνο, που παρουσιάζει μια σουίτα από βαθύ βελούδο ελιάς Παύλος Σοφάς Σχεδιασμένο από τον Vincent Van Duysen και ένα ζευγάρι πολυθρόνες Gio Ponti σε ένα ζωντανό ύφασμα μανταρίνι της επιλογής της Marta.
ένα δωμάτιο του δικού της τοίχου τέχνης marta ferri
Επάνω: Η αίθουσα παιχνιδιών στο σπίτι της Marta Ferri στο Μιλάνο, με έναν χαρακτηριστικό τοίχο διακοσμημένο με vintage σχέδια σε ασημένια σκεύη.
ένα δωμάτιο με τα δικά της φορέματα marta ferry
Επάνω: Φορέματα με ζωηρά χρώματα που εκτίθενται στο στούντιο της Marta Ferri στο Μιλάνο. δείτε τη συλλογή της στο Atelier Marta Ferri.

Η καλλιτέχνης Lisbeth McCoy στη Νέα Υόρκη

ένα δωμάτιο του δικού της στούντιο της lisbeth mccoy
Πάνω: Η Lisbeth McCoy στο στούντιο της Tribeca, με το έργο της Untitled I, 2016, να εμφανίζεται σε πρώτο πλάνο.
ένα δικό της δωμάτιο, η Λίζμπεθ Μακόυ
Πάνω: Μια γεμάτη φως γωνιά ανάγνωσης στο στούντιο Tribeca της Lisbeth McCoy.
ένα δωμάτιο της δικής της καμπίνας lisbeth mccoy 1
Επάνω: Λίζμπεθ ΜακΚόι δίπλα στον ποταμό Σουσκεχάνα στο ακίνητο Κούπερσταουν που έχει μαζί με τον σύζυγό της, τον γκαλερίστα Τζέισον ΜακΚόι.

Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Camilla Guinness στην Τοσκάνη

ένα δωμάτιο με την είσοδο της καμίλας Γκίνες
Πάνω: Η κύρια είσοδος του Arniano, όπου η Camilla ζει με μερική απασχόληση με τις κόρες της Amber και Claudia, έχει σχήματα με καμπύλες που αντικατοπτρίζουν το γύρω τοπίο.
ένα δωμάτιο της δικής της κεχριμπαρένιας Γκίνες
Πάνω: Amber, ένας καταξιωμένος σεφ και συγγραφέας του επερχόμενου βιβλίου μαγειρικής Ένα House Party στην Ιταλία, ετοιμάζει μεσημεριανό για φίλους στην κουζίνα του Αρνιανού.
ένα δωμάτιο του δικού της κεχριμπαρένιου κήπου Γκίνες
Πάνω: Η Camilla Guinness σχεδίασε πολλά από τα έπιπλα κήπου στο Arniano, συμπεριλαμβανομένων αυτών των ειδικών ανάκλιντρων ντυμένων με έντονες κόκκινες και λευκές ρίγες.
ένα δωμάτιο της δικής της robyn klea
Πάνω από: Ένα δικό της δωμάτιο: Μέσα στα σπίτια και τις ζωές των δημιουργικών γυναικών (Thames & Hudson), της Robyn Lea, διατίθεται από το Bookshop για $41.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar