Αξεσουάρ Papier Mache και φωτισμός για το σπίτι: μια προειδοποίηση τάσης

3
Αξεσουάρ Papier Mache και φωτισμός για το σπίτι: μια προειδοποίηση τάσης

Όλος αυτός ο χρόνος στο σπίτι έχει οδηγήσει σε μια αναγέννηση των χειροτεχνιών τραπεζιών κουζίνας. Τελευταία, παρατηρήσαμε —και θαυμάζαμε— μια νέα παραγωγή παπιέ μασέ σε απαλές γλυπτικές μορφές που απηχούν κεραμικά αγγεία και ακριβό φωτισμό από γύψο. Φτιαγμένα από λίγο περισσότερο από ανακυκλωμένο χαρτί και μια πάστα αλευριού και νερού, αυτά τα σχέδια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και, σε πολλές περιπτώσεις, είναι εύκολο να τα φτιάξετε μόνοι σας. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

σκάφη

η συλλογή που πυροδότησε την τρέχουσα τάση;  βελγική εταιρεία serax&#821 9
Πάνω: Η συλλογή που πυροδότησε την τρέχουσα τάση; Βελγική εταιρεία Serax’s Γη σειρά από την εσωτερική της σχεδιάστρια Marie Michielssen. Διατίθεται από διάφορους εμπόρους λιανικής και συνοδεύεται από την ίδια προειδοποίηση που ισχύει για όλα τα παπιέ μασέ: μην προσθέτετε νερό εκτός εάν χρησιμοποιείτε ξεχωριστό εσωτερικό γυάλινο βάζο — σκεφτείτε τα αποξηραμένα στελέχη. Το Food 52 προσφέρει το Κεντρικό μπολ, $199; Διπλή λαβή σκάφος, 59,99 $. Τέσσερις βρόχος δοχείο, 64,99 $. Μικρό Δισκοπότηρο, 119,99 $; και Μεγάλο Δισκοπότηρο, 179,99 $.
μεγάλο μπολ από παπιέ μασέ του bloomist, 14 ίντσες σε διάμετρο, $13 10
Πάνω: Το Bloomist είναι μεγάλο Μπολ από χαρτί μασέ, 14 ίντσες σε διάμετρο, $138, είναι το έργο του Caribbean Craft, μια εταιρεία γυναικείας ιδιοκτησίας, δίκαιων μισθών στην Αϊτή με δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και εστίαση στη χρήση ανακυκλωμένων υλικών.
Μπολ από παπιέ μασέ της bloomist's μεσαίου μεγέθους καραϊβικής, 12 ίντσες 11
Επάνω: Bloomist’s medium Caribbean Craft Μπολ από χαρτί Mache, διαμέτρου 12 ιντσών, κοστίζει 108 $ το καθένα. Πριν από αρκετά χρόνια, η Caribbean Craft κυκλοφόρησε μια σειρά από τραπεζάκια από παπιέ μασέ, που έκτοτε διακόπηκε, σε συνεργασία με τον Steven Alan για τη West Elm. ελπίζουμε να κάνουν περισσότερα.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar