Αντικείμενο πόθου: Χειροποίητες Μαντεμένιες Κηροπήγια από τη Σουηδία

3
Αντικείμενο πόθου: Χειροποίητες Μαντεμένιες Κηροπήγια από τη Σουηδία

Ως μεταμόσχευση στην Καλιφόρνια που ζει στην Ανατολική Ακτή, εξακολουθώ να με γοητεύει η έννοια του «χειμώνα». Ναι, οι ατελείωτες γκρίζες μέρες και οι δαγκωτοί άνεμοι περιστασιακά γερνούν, και μπορεί κρυφά να ευχόμουν για ένα παράξενο καιρικό γεγονός που θα δημιουργήσει μια ημέρα 70 μοιρών στο Μπρούκλιν – τον Φεβρουάριο – αλλά η υπόσχεση για ένα χαλαρό απόγευμα στον καναπέ ή ένα ξεσκόνισμα Το χιόνι σε ένα κλαδί δέντρου συνεχίζει να διατηρεί τη μαγεία του. Μια συγκεκριμένη δραστηριότητα με γοητεύει ατελείωτη: η διακόσμηση της εστίας.

Αυτό μπορεί να φαίνεται διαφορετικό για τον καθένα, αλλά πρόσφατα με τράβηξε η ιδέα των υλικών πολιτιστικής κληρονομιάς – κομμάτια με ιστορία, κατασκευασμένα απλά και για να διαρκέσουν. Enter Vages, μια σουηδική οικογενειακή μάρκα σχεδιασμού που ιδρύθηκε το 1997 από τον Vage Gustavsson. Βασισμένος πάνω σε χρόνια οικογενειακής εμπειρίας στο σχεδιασμό και τη σιδηρουργία (ξεκινώντας το 1854, με προπάππου Carl Samuelsson), ο στόχος του Vage είναι «να μεταδώσει τις σκέψεις και τις ιδέες των προηγούμενων γενεών σχεδιάζοντας και δημιουργώντας όμορφα έξυπνα προϊόντα με ταυτότητα». Η χειροποίητη μαντεμένια κηροπήγια τους ενσαρκώνει αυτή την αποστολή. Χτισμένο σχεδόν σαν επιτραπέζιο φωτιστικό με σφιγκτήρα, η θήκη κεριών από χυτοσίδηρο προσαρμόζεται εύκολα σε ράφια, επιτραπέζια ή περβάζια παραθύρων, προσδίδοντας μια ζεστή λάμψη. Επιστρέφοντας στις μέρες που ένα μόνο, λαμπερό κερί φώτιζε το σκοτάδι, αυτή η θήκη για κεριά είναι ένα τέλειο εξάρτημα για όσους από εμάς έχουμε μια αποστολή να απολαύσουμε τον χειμώνα.

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του Volta Vienna.

Ρίξε μια ματιά:

volta vages hoeg tving σφιγκτήρας κεριών χυτοσίδηρος μαύρο2 n 1 733x1010
Πάνω από το Χειροποίητη Κηροπήγα από Μαντεμένιο Vages διατίθεται σε δύο μεγέθη: το μικρότερο είναι 2,5 επί 12 ίντσες και το μεγαλύτερο είναι 2,5 ίντσες επί 18 ίντσες, 60 € το καθένα.
volta vages hoeg tving σφιγκτήρας κεριών χυτοσίδηρος μαύρο 1 733x1010
Πάνω από το κηροπήγιο μπορεί να στερεωθεί σε ένα γραφείο, προσδίδοντας μια διάχυτη λάμψη.
volta vages hoeg tving σφιγκτήρας κηροπήγιος μαντεμένιος ακόμα 1 733x1010
Πάνω από το κηροπήγιο στερεωμένο σε ένα ράφι κάνει μια προσθήκη ρουστίκ φωτισμού.

Για περισσότερα κηροπήγια από σίδηρο και χάλυβα, κατευθυνθείτε στο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar