Ανακοινώνουμε το νέο μας βιβλίο Gardenista

3
Ανακοινώνουμε το νέο μας βιβλίο Gardenista

θηλιά βιβλίου gardenista 9

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το νέο μας βιβλίο, Gardenista: The Definitive Guide to Outdoor Spaces, έναν συνοδευτικό τόμο για να Remodelista: Εγχειρίδιο για το θεωρούμενο σπίτι. Τα τελευταία δύο χρόνια, η αρχισυντάκτρια του Gardenista Michelle Slatalla εργάζεται στα παρασκήνια, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες σχεδιαστικές ιδέες της Gardenista—και επισκέπτεται δεκάδες κήπους φίλων μας από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες με τον ταλαντούχο φωτογράφο μας, με έδρα το Μπρούκλιν Μάθιου Ουίλιαμς, που απαθανάτισε κάθε εικόνα του βιβλίου.

Δείτε τι λέει η Rita Konig, η σχεδιάστρια και συντάκτρια του Ηνωμένου Βασιλείου Το περιοδικό T της Νέας Υόρκης, λέει για το βιβλίο (και ελπίζουμε να σας αρέσει τόσο πολύ): «Αυτό είναι ένα βιβλίο όλων των ανθρώπων των οποίων το γούστο λαχταρώ περισσότερο και τους κήπους τους παρά ένας όγκος κήπων που σχεδιάστηκαν από σχεδιαστές κήπων. Με κάνει να νιώθω, τουλάχιστον, ότι κι εγώ μπορώ να πετύχω λίγη από αυτή την ομορφιά στην αυλή μου. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι νιώθω ότι μιλάει απευθείας σε εμένα και όχι στη γλώσσα των κηπουρών—ήδη θέλω να πάω βιαστικά σπίτι και να αρχίσω να σκάβω».

Ακολουθεί μια πρώτη ματιά (και ΣΗΜ.: Μπορείτε να παραγγείλετε ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο από Εδαφος αν ενεργήσετε τώρα).

Βιβλίο Gardenista Matthew Wiliams dsc 7239 11

Πάνω από: Gardenista: The Definitive Guide to Stylish Outdoor Spaces θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα από την Artisan Books και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα (πληροφορίες παραγγελίας παρακάτω).

Βιβλίο Gardenista Matthew Wiliams dsc 7190 12

Επάνω: Στο «13 Gardens We Love», επισκεπτόμαστε μια σειρά από καταπράσινους χώρους, από ένα μυστικό παραθαλάσσιο καταφύγιο στο Cape Cod έως έναν κήπο εξοχικής κατοικίας με αρχαιοκάπηλους στο Λονδίνο (πλήρης με κωδωνοστάσιο εκκλησίας).

Βιβλίο Gardenista Matthew Wiliams dsc 7202 13

Πάνω: Στο κεφάλαιο „Ιστορίες χρωμάτων“, συγκεντρώσαμε επτά κλασικές περιπτωσιολογικές μελέτες, από έναν απλό λευκό κήπο, στα πράσινα και γκρίζα ανθεκτικά στην ξηρασία, σε ένα έγχρωμο καλειδοσκόπιο πίσω αυλής (με συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε ξανά το φαίνεται).

Βιβλίο Gardenista Matthew Wiliams dsc 7228 14

Πάνω: Στο „The Gardenista 100“ συγκεντρώσαμε τα 100 αγαπημένα μας καθημερινά αντικείμενα όλων των εποχών, από εργαλεία σκάψιμο μέχρι τραπεζαρίες σε εξωτερικούς χώρους (με συμβουλές για το πού να αγοράσετε αυτά τα κλασικά απαραίτητα).

ΜΑΣ: Παραγγείλετε ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο από Εδαφος. Άλλοι λιανοπωλητές περιλαμβάνουν το Amazon, Barnes & Noble, Books-A-Million, Τα βιβλία του Πάουελκαι εξειδικευμένα καταστήματα. Για να βρείτε το πλησιέστερο ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο σας, επισκεφθείτε IndieBound.

Καναδάς: Οι λιανοπωλητές περιλαμβάνουν το Amazon Canada, Ινδικό (Καναδάς), ΜακΝάλι Ρόμπινσον, ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία και εξειδικευμένα καταστήματα.

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Οι λιανοπωλητές περιλαμβάνουν το Amazon UK, Waterstones, και Βιβλιοθήκη.

Αυστραλία: Οι λιανοπωλητές περιλαμβάνουν Βιβλιοτοπία, Βιβλιοθήκη, ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία και εξειδικευμένα καταστήματα.

Νέα Ζηλανδία: Οι λιανοπωλητές περιλαμβάνουν Λιμνούλα με ψάρια, και για να βρείτε έναν χρηματιστή κοντά σας, επισκεφθείτε BookReps Νέα Ζηλανδία.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar