Ένα τρελό διαμέρισμα στο Παρίσι για ένα δημιουργικό ζευγάρι (Plus Kids)

4
Ένα τρελό διαμέρισμα στο Παρίσι για ένα δημιουργικό ζευγάρι (Plus Kids)

Πόσα πλακάκια με σχέδια είναι πάρα πολλά; Anki Linde και Pierre Saalburg από το Παρίσι LSL Architects πείτε στον καθένα το δικό του όριο — και ότι το ζευγάρι που είναι ιδιοκτήτης αυτού του περιπετειώδους διαμερίσματος στο Παρίσι τυχαίνει να έχει υψηλότερο όριο από τα περισσότερα.

Αυτοί οι πελάτες -αυτή είναι σκηνοθέτης/σεναριογράφος, αυτός είναι συγγραφέας και έχουν δύο παιδιά- προσέγγισαν την ανακαίνιση των συνοικιών τους στο Παρίσι με παιχνιδιάρικο πνεύμα και οι αρχιτέκτονες ανταποκρίθηκαν με τον ίδιο τρόπο. «Κάθε χώρος είναι σχεδιασμένος σαν να έχει τη δική του ταυτότητα και ιστορία να πει, μερικές φορές αδιαφορώντας ο ένας για τον άλλον», λέει η Linde. Και ναι, το κεραμίδι παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, μερικές ζωγραφισμένες μαϊμούδες επίσης.

Φωτογραφία από την Katrin Vierkant, ευγενική προσφορά του LSL Architects.

το διαμέρισμα καταλαμβάνει τον τρίτο όροφο ενός μεγάλου παρισινού κτιρίου 9 του 19ου αιώνα
Επάνω: Το διαμέρισμα καταλαμβάνει τον τρίτο όροφο ενός μεγάλου παρισινού κτηρίου του 19ου αιώνα στο κέντρο του Παρισιού. Η Linde και η Saalburg χώρισαν τη διάταξη σε τρεις ζώνες: το σαλόνι στο κέντρο με τα δωμάτια των γονέων και των παιδιών στα αντίθετα άκρα: «παρέχοντας σε όλα τα μέρη την ιδιωτικότητα που χρειάζονται».

Ο Linde περιγράφει την προ-αναδιαμόρφωση του χώρου ως «ανακαινισμένο για κάποιον τραπεζίτη με αποστειρωμένο, φθηνό στυλ», αλλά ήρθε με διατηρημένα δάπεδα «Point de Hongrie» (μασίφ δρύινο παρκέ), μαρμάρινα τζάκια και γύψινα καλούπια, τα οποία επισκεύασαν . Ο πίνακας πάνω από το τζάμι του σαλονιού είναι του Σουηδού καλλιτέχνη Orjan Wickstrom. Το φως ανάγνωσης είναι από την Ikea.

Το σαλόνι ανοίγει σε έναν συνδυασμό τραπεζαρίας και κουζίνας.  “ev 10
Επάνω: Το σαλόνι ανοίγει σε συνδυασμό τραπεζαρίας και κουζίνας. «Αν και οι ιδιοκτήτες αγαπούν πολύ το μαγείρεμα, ήθελαν το δωμάτιο να μοιάζει με την πρώτη ματιά σαν μπαρ παρά σαν κουζίνα», λέει ο Linde, σημειώνοντας ότι για τον κεντρικό πάγκο Beaujolais Ceramics κατασκεύασε 18 σχήματα πλακιδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές της LSL.

Οι τοίχοι με μοτίβο μαϊμού σηματοδοτούν την είσοδο στο παιδικό δωμάτιο.

ο νεροχύτης κατασκευάστηκε κατά παραγγελία από την etains e lyon, η οποία ειδικεύεται στο classic all met 11
Πάνω: Ο νεροχύτης κατασκευάστηκε κατά παραγγελία από Etains και Lyon, η οποία ειδικεύεται στους κλασικούς ολομεταλλικούς νεροχύτες και πάγκους. Η Linde προμηθεύτηκε τις βιομηχανικές βουρτσισμένες έλξεις από ανοξείδωτο χάλυβα online: είναι Λαβή μαζικής έλξης από το Eurowale.

Το ντουλάπι με καθρέφτη στα δεξιά κρύβει το ψυγείο και άλλους αποθηκευτικούς χώρους: «είναι το μέρος όπου πηγαίνουν πράγματα που δεν θέλετε να κοιτάξετε».

“σχεδιάσαμε μια ξύλινη κατασκευή που ετοίμασε ο ξυλουργός στην 12η ώρα
Πάνω: «Σχεδιάσαμε μια ξύλινη κατασκευή που ετοίμασε ο ξυλουργός πάνω στην οποία τυλίχθηκε ο κασσίτερος», λέει ο Linde.
ab0ve: ένα χτισμένο πανδοχείο με μια τζάμια χαλύβδινη πόρτα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του 13
Ab0ve: Ένα εντοιχισμένο ντουλάπι με τζάμια από ατσάλινη πόρτα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του μπαρ της κουζίνας. Οι πελάτες αγόρασαν τα γαλλικά γυάλινα κρεμαστά φώτα σε μια υπαίθρια αγορά.
η τραπεζαρία λειτουργεί ως χώρος εργασίας.  αγοράστηκε σε μια υπαίθρια αγορά του Παρισιού ένα 14
Πάνω: Η τραπεζαρία λειτουργεί ως χώρος εργασίας. Αγοράστηκε σε υπαίθρια αγορά του Παρισιού και έχει τοπ από μπλε πέτρα από τη Λιέγη.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar